KLIPSCH’s ’The Sevens’ are just TREMENDOUS!

** Coolt utseende iallafall =)

** Ja en Soundbar kan DUGA till musik om du ändå bara ska spela högt med massa sällskap på plats som pratar samtidigt, brorsan fick min gamla soundbar och han spelar alltid HÖGT och är lika nöjd med den som jag var när jag kollade på TV tyst i sovrummet, så ja det kommer ljud ifrån dem och du kan spela högt, och få fram mycket bas med baslåda,  men om DU vill LYSSNA på musik så duger ingen Soundbar om du vill LYSSNA och inte bara HÖRA, jag har en väldigt dyr Soundbar som jag har använt ibland för att bara gå igenom ”Veckans tips” på Spotify, men efter ett par låtar så slutar det ändå med att jag alltid reser mig och sätter mig vid mina Genelec vid datorn istället.

Jag vill sätta mig vid min stora anläggning och njuta av musiken, men den nya moderna förstärkaren kräver en skärm, behövs uppdateras igen, och jag har glömt vilken app jag använder till den förstärkaren..

Så ja, till den stereon så funkade det absolut bäst med en old-school förstärkare med ON/OFF knapp och volym-vred, thats it.

Nu har jag en ny modern förstärkare som står oanvänd till min oanvända anläggning, som jag en gång skulle använda, skulle bara uppdatera förstärkaren, den klarade inte det, så jag köpte en ny förstärkare, och köpte en ny TV för att använda de högtalarna lite mer, den TVn gick i sönder direkt, jag projekterade med det i flera månader, och nu har allt stått helt knäpptyst i snart 2 år igen.

Så ja, mina ”Datorhögtalare” är utan tvekan mina ”Go-to” högtalare när jag vill lyssna på musik, och jag tycker verkligen om dem =)

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x