The Perfect Road Doesn’t Exi…

** Jag la ner VÄLDIGT mycket på detta med roliga vägar förr i tiden.
Hade flera inlägg om det, och ett som sen blev för långt så bloggen klarade inte av det, och därefter så la jag ner att fortsätta uppdatera det gamla inlägget om och om igen.

Jag hade en app till TomTom navigatorn som man kunde ladda ner och få rutterna till och igenom, jag försökte göra detsamma sen i någon iPhone-app.

Men när TomTom slutade med sitt, och blogginlägget crasha, så la jag ner det helt.

Så här är mitt väldigt bantade gamla inlägg som jag kallade för gammalt redan 2010..

Världens roligaste vägar

** Jag saknar väldigt mycket roliga och BRA vägar att köra här nere runt Malmö.
De som var bra är nu förstörda..

** Jag skulle vilja ha en satelitbild över hur Svågertorp såg ut förr då jag hade min egna personliga bana där om nätterna, långt innan IKEA osv byggdes.

** MEN! Vi har ABSOLUT roliga och fina vägar i Sverige! Som den vägen vi körde under Custom Street Tour 2022

Och där är flera roliga vägar runt Knutstorp osv osv osv.
Och ja den vägen som alla kär här nere efter Malmö, vad den nu heter, som vi körde i våras igen.. ja den är rolig, men det är alldeles för mycket trafik och är HEMSK mot låga bilar!

Jag har många fina minnen om roliga landsvägar, där är en väg mellan Mantorp och någon liten stan inåt i landet som är roligare än vad Mantorp är.

Top 6 Best Panerai Watches For [2023]

** Alla absolut bra val.

** Alltså vit urtavla.. jag vill så gärna ha en till bara för att.. det är så så snyggt och det VAR extremt sällsynt hos Panerai, tills nu då.
Men snyggt oavsett.

** Jag skulle kunna tänka mig att köpa en 42a, bara för att, erfarenheten, och för att jag tyvärr är van vid en liten Apple Watch nu och en 47 mm Submersible känns GIGANTISK!