Dagens Tips : Nike Jordan Air Ship PE SP ”Tech Grey” DZ3497-100

Sneakers n´Stuff har varit lite sena med Jordan släpp de senaste månaderna, vilket jag i flera fall bara ser som positivt, för att nu t.e.x så kan du köpa de väldigt bra Jordan Air Ship skorna som jag tycker om mycket! Så pass att jag tycker att det är bland årets bästa släpp.

Och hos SNS så har de det ”vettiga priset” som ett par Air Jordan 1 kostade förr, 1699 kr, och de finns i alla storlekar.. 

Om det inte vore för platsbrist så hade jag dubblat på dem.

https://www.sneakersnstuff.com/sv/product/64508/jordan-brand-air-ship-pe-sp

Här är mitt inlägg om dem där jag har min unboxingvideo och en massa andra.

 

Unboxing : Nike Jordan Air Ship PE SP ”Tech Grey” DZ3497-100

Och ja jag var kanske inte super positiv till dem från början, men det var för att jag betalade resellpris via en retailer i Tyskland och för att alla hypade dem väldans mycket, så mina förväntningar var på topp!

Men för 1700 kr så är de absolut riktigt bra!

Jag ska lägga ett par i kundkorgen och se om de finns kvar i min storlek när jag impulsivt vill shoppa.

 

Alla Air Jordan modeller 1 – 38

Jag har ett liknande inlägg som nu säkert är 10 år och 10 modeller gammalt, så tills jag orkar uppdatera det så klistrar jag bara rakt in här från Sneakerfreaker.com

https://www.sneakerfreaker.com/features/air-jordan-signature-model-guide

 

Air Jordans are the longest continuous signature sneaker line ever. While the earlier editions are cemented in sporting and footwear lore, the new kids on the block are also carving out their own history. Here are all 38 main flagship models grouped together in this handy reference guide.

Air Jordan 1

Air Jordan 1 (1985-86)

The AJ1 (officially) started the Air Jordan line. Arguably the most popular retro model in the series, with countless colourways, collaborations and remakes.

 

Fortsätt läsa ”Alla Air Jordan modeller 1 – 38”