Dagens Notiser

** Ja fram tills nu det senaste året så har jag alltid bara laddat upp nya bilder, helst dagsfärska, om det är så att jag har väntat på att någon fotograf skulle bli klar med bilderna så kan de ha varit ett par veckor gamla när jag har laddat upp dem ja, och ja jag som många andra tycker att det är jättelöjligt när tjejer laddar upp samma 20 år gamla semesterbild 20 gånger om året, varje år i 20 år..

Men nu då i brist på nya bilder så laddade jag upp en del VÄLDIGT gamla bilder på Instagram, som till min stora förvåning folk trodde var nya……
Och där fick jag verkligen veta och bekräftat flera gånger om att folk inte ALLS läser texten till bilderna

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir Pierre (@sirpierre.se)

Och nu då när folk känner till att jag har varit med om en olycka osv så blir jag åter igen jätteförvånad att folk tror att de bilder jag har laddat upp från innan olyckan har varit nya bilder…

Så efter ett par kommentarer, mail och live-kommentarer så fick jag skriva och förklara att det var ett gammalt album från förra året som jag uppdaterade med bilder som jag hade i telefonen, men ja det var gamla bilder, och lättast att se om det är nya eller gamla bilder är att se om jag har hår på huvudet eller inte.

Trots detta så idag som senast så var det en sjuksköterska som har haft hand om mig som ringde mig för att berätta att hon hade sett videon på mig och att det var skönt att se att jag ser ut att må jättebra, och så frågade hon om sakerna var till salu…

Och jag fattade noll..

Då var det Pantbanken videon som hon trodde var dagsaktuell då jag laddade upp den i förra veckan eller när det var

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir Pierre (@sirpierre.se)

 

Och sen den där frågan ”Hur mår du?” där man kan svara precis vad som helst och ändå få samma reaktion, detta har jag skrivit/klagat om långt innan olyckan också.
Och eftersom folk inte FRÅGAR den frågan utan använder den som en hälsningsfras så har jag skiftat mellan att svara ”Jodå, själv då?” eller ”Precis som vanligt”.

Numera så svarar jag ”Jag klagar inte”, ”Det är som vanligt numera” eller väldigt sarkastiskt när jag vet att personen skiter i vilket så svarar jag ”Tipp topp!”, och trots allt så är deras respons nu ÄNNU mer positiv än förr ”Åh vad skönt att höra! så bra”…

Så ja jag förstår mig verkligen inte på folk, hur de tänker, och hur de tror att man läker när de själva kan gnälla över ha sträckt vadet i ett halvår..
Så därför är det verkligen inte lönt att jag ska svara ärligt och ”gnälla av mig”.

Folk verkar tro att jag bokstavligen mår bättre än någonsin, och då får de tro det, ”Fake it until you make it”.

Som t.e.x att min rygg var bruten och är nu då lagad med en massa metall, då tror folk att min rygg mår bättre än någonsin och att de samtidigt passade på att laga mina gamla skador också..

Men men, jag klagar inte, som jag skrev igår så är jag verkligen jättetacksam för alla som bryr sig, många fler än vad jag trodde, men jag måste också säga att jag blir väldigt förvånad över hur folk tänker…. Som sjuksköterskan idag som tog hand om mig en period då jag inte ens kunde flytta mig i sängen..

Men men, om folk mår bättre av att tro att jag mår bättre än någonsin, och att de mår bättre av att skämta om min tjocka mage som jag måste ha fått av allt godis jag äter, så då bjuder jag på det =)

The BEST 3-in-1 MagSafe Chargers YOU SHOULD TRY Round 2!

** Ja nu när jag till sist (för att jag måste) har börjat använda trådlösa laddare så stör det mig att den stora plattan jag har för flera Apple produkter INTE laddar min klocka.. Jag tycker att klockan ska kunna ligga på samma laddare som telefon och hörlurar.