Mercedes SL R129 M119 Motorproblem

Jag gör detta inlägget mest för att jag ska ha dessa videos sparade, men där kanske är någon där ute med bättre råd. så därför kan ju detta inlägget vara offentligt.

Så min stackars 95a SL, när jag slutade använda den året om så har det alltid varit något strul till våren då jag ska ställa på den igen.
Och så har det varit varje år, oavsett hur mycket eller lite jag har kört.

Jag har egentligen aldrig vetat vad som har varit fel, utan jag har bara testat mig fram med dyra reservdelar, och varje gång så har det ju löst sig, över den sommaren iallafall.
Och sen nästa vår efter den har stått stilla avställd igen, samma problem igen.

Med åren så lärde jag mig att det är ett vanligt problem att det kommer fukt in till tändfördelaren, och om du kör med bilen ofta så är det ”bara” att skruva av dem, torka bort fukten och fortsätta köra.

Om bilen står stilla länge, en hel svensk vinter eller mer, så hinner det bli rost i fördelarlocken, som du ”bara” skrapar bort lite lätt.

Jag som är petig har ju istället köpt nya delar, varje år..
Och servat den varje år.

Till sist så tyckte jag att det blev lite väl mycket att lägga sådär 15 000 kr på bilen varje vår, minst,  och sen en service på det också, när man knappt kör med bilen.

Så jag tog den till en Mercedes verkstad, bad dem kolla varför den gör så varje vår, och ja passa på att serva den med.

Fortsätt läsa ”Mercedes SL R129 M119 Motorproblem”

The Singer DLS Is a $2 Million “Perfected” Porsche 911

** Ja nu kryllar det ju av RestoMod 911or att välja mellan, och jag har sett Chris Harris provkörning av den som verkar vara perfekt, säkert 4 gånger, bara idag..

Så med det sagt, ja det är väldigt tydligt att Singer numera inte ”bara” gör en RestoMod av en gammal 911.

Singer har nu en stor fabrik, fortfarande långa väntetider, och kan begära vad de vill..

Dagens Samling : Pricing Out Mark Wahlberg’s Watch Collection!

** Ja han är ju utan tvekan en av de största samlarna och bland de viktigaste ”V.I.P kunderna” hos både Rolex och Patek Philippe, han har ingen väntetid och kan nog få dem att tillverka precis vad han vill ha.

** Och det underbara är att han lika gärna kan bära en G-Shock en dag.

** Nu är jag verkligen verkligen ingen V.I.P Patek Philippe kund, jag har 2st Nautilus, thats it, men jag ångrar ändå att jag inte ens skrev upp mig i kön till den nya Nautilus i vitguld..
De blev ju officiella när jag låg på sjukhuset, och ja det kändes lite fel att köpa/beställa en väldigt dyr klocka då, jag höll ju mig ifrån alla intressen som gör mig glad då, för att jag inte ville, av flera anledningar, ja jag shoppade en massa skor, men sånt gör jag ju automatiskt 😉

Men ja, nu skulle jag vilja haft klockan, vore perfekt att ha till Greenlight Galan..
Men men.. Nu är det ju bara att glömma.

The New Patek Philippe Nautilus 5811/1G Replaces The 5711

Det ”konstiga” är att jag VERKLIGEN gillar att den ser ut som en stål 5711, fast den är i guld och mycket dyrare (retail).
Så för mig hade det passat helt perfekt just i det syftet som jag tänker, 5711 är en skön vardagsklocka och jag bär inte en stålklocka till kostym.. det ska vara guld, även om det ser ut som stål.

Precis som väntat så får du idag betala 1-1.5 miljoner kronor över listpriset till resellers om du vill ha en sådan klocka nu.

 

Watch Expert Reacts to Mark Wahlberg’s NEW $15,000,000 Watch Collection

Watch Expert reacts to Mark Wahlberg’s INSANE $5,000,000 Watch Collection

Mark Wahlberg Watch Collection Update – OMG! 😱

Mark Wahlberg Rolex Day-Date 40 Ref. 228396TEM

Mark Wahlberg Rolex Day-Date 40 Ref. 228396TEM