Bra Service : Bergströms Ur Malmö

Jag har bara fått väldigt bra service av Bergströms Ur i Malmö under väldigt många år, så jag har säkert nämnt dem flera gånger här i bloggen, om inte annat så har jag rekommenderat dem till många som jag har pratat om klockor med.

Och ni min senaste upplevelse (3 besök i år och ett par telefonsamtal) har varit ett så perfekt exempel på varför jag ABSOLUT tycker att man ska ignorera resellers och köpa sin Rolex (eller annan klocka) hos en auktoriserad återförsäljare.

En super trevlig och vänskaplig upplevelse på alla sätt och vis, så pass att jag vill köpa en till klocka bara för att, brorsan som var med tänkte beställa en klocka till sig och en till frugan, och min vän som precis köpte en klocka la även en order på en 3 gånger så dyr klocka, och 90% av detta beror helt på den bra upplevelsen hos Bergströms Ur i Malmö

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bergströms Ur (@bergstromsur)

https://bergstromsur.com/

https://www.instagram.com/bergstromsur

 

** Ja jag gör ju mer eller mindre aldrig unboxingvideos om dyra saker, dvs bilar och klockor, jag har nog bara gjort en enda klock-unboxingvideo just för att jag fick tusentals dumma frågor om den klockan jag köpte innan, som var solklara frågor där de bara ville komma fram till ifall min klocka var äkta eller inte, så ja ibland får jag nog och ”flashar” för att sätta folk på plats.

Men jag fick ett samtal igår av Bergströms om att klockan hade kommit, så jag blev så glad och delade det på Instagram, och ja trots att jag bara skrev att jag hade fått ett samtal av dem så var det 20-25 personer som ALDRIG har skrivit till mig innan som frågade vad det var för klocka, så jag tänkte göra en unboxingvideo för att få lite fler subscribers. jag gjorde ett intro innan jag åkte till stan, började filma utanför och inne på Bergströms, tills brorsan lägger märke till två unga killar som stirrar på oss och synar oss från topp till tå..
Jag var så inne i klockan att jag la inte märke till detta.

Och efter brorsan stirrade tillbaka på dem så lämnade de butiken, och där kände jag direkt att ja, jag förstår absolut de av mina vänner som har valt att sälja sina Rolex klockor just för att de inte vågar synas med dem i denna äckliga stad.
Och säljaren själv säger till oss att vi ska inte både synas med flashiga klockor och flashiga bilar i stan, för att det kan sluta illa (kortfattat), så ja, där knöt det sig i magen och jag la ner det helt med videon.

Så cred till Bergströms Ur för väldigt bra service, bemötande osv osv osv.
Det får räcka där =)