20 comments on “Guide : Att köpa sin första ”riktiga” klocka.

 1. Ditt bästa LÅNGA inlägg jag sett 😉 massa bra fakta och bra liknelser med… har gjort ett fint inlägg till dig bara för det på min blogg! sök på haj unge 😛

 2. Omega Seamaster professional. Det är mest klocka för pengarna begagnad enligt mig. Du får en klocka som kräver väldigt lite service och som håller för att använda varje dag och använda den hårt. Den "klassiska" modellen med blå tavla börjar bli ganska billig då det verkar mer populärt med den nya svarta.

 3. Absolut :)! Jag har aldrig varit riktigt intresserad av klockor förut för att jag tyckt det varit obekvämt att bära. Men nu kan jag inte gå någon stans utan att bära en klocka på armen. Så inom en snar framtid ska jag köpa min första "riktiga klocka" :)! Så tack för inlägget, kommer att blicka tillbaka igen när det är dags..

  På ons eller tors nästa vecka kommer iaf min första G-Shock klocka 🙂

 4. Jag beställde en DW6900nb-7.
  Var ute efter en vit och fastnade för den direkt!! Hoppas att det var ett bra val 🙂

 5. Jo jag vet, har hittat billigare i efterhand jag med :(! Men ibland är man för snabb, och för girig haha.
  Det fanns billigare på ebay också men kändes inte riktigt seriöst för att jag skulle våga köpa.
  Ska kolla sidan 🙂 Blir nog nöjd med min klocka ändå 🙂

 6. Pinback: » Dagens Klocka : Att Köpa En Rolex Submariner Sir_Pierre's Godispåse

 7. Gammalt inlägg men det kanske når fram ändå.
  Har efter ett par g-shock:s börjat gå i köptankarna efter min första automatiska klocka, men har lite svårt att motivera ett köp av en klocka i 10000 kr klassen just nu. Finns det något ”vettigt” för omkring 5000?
  Såg att du nämde Certina i ett annat inlägg, är deras automat-verk i den prisklassen bra?

 8. Tjena. Det är inte SÅ svårt idag att hitta en vettig klocka med automaturverk i den prisklassen.. LUM-TEC t.e.x är både snygga, bra och helt OK i pris

 9. Hör ofta det här med själ. Något som upprepas på forum över hela världen och ser ut som något någon snappat upp utan att ens reflektera vad det betyder… Låter ungefär lika vettigt dom religion och saknar sunt förnuft och är smått fånigt. ☺ Varför bara inte säga dom de är. En smådyrt fint ur ger en uppenbar känsla av välbehag. Romantikhistorik är det ofta också

  Mvh Andefattig klockintresserad

Kommentera