Dagens Notiser

** Idag fick jag bevisat ännu en gång att detta ”Ghettofolk” beter sig som de vill just för att ingen vågar säga ifrån.

Idag var det en som trängde sig före i kön för att hämta ut paket, jag går fram och säger ifrån, han stirrar på mig och ”svarar” tufft ”Va sa du?”, jag upprepade det jag sa igen väldigt klart och tydligt, då tog han av sig sina solglasögon (inte soligt idag) och frågade ”Har du problem eller?” ännu tuffare i tonen, jag förklarade för honom som han vore ett barn (han var iallafall 25+) om hur ett kösystem funkar som dessutom har nummerlappar.

Då tog han upp telefonen för att ringa efter någon, och då tände jag till =)
Så jag vänder mig helt rakt mot honom och tar två steg mot honom, och då började han skaka såpass mycket att han knappt klarade av att hålla i telefonen, han ändrade tonläge helt i telefonen och sen var det inte mycket mer där tänkte jag.

Men absolut bäst av allt var att han sen innan han gick verkligen genuint bad om ursäkt två gånger och önskade mig en trevlig helg.

Enligt mig var detta bara ännu ett bevis på att ”de” gör vad de vill just för att ingen vågar säga ifrån, och när de blir tillsagda så får de en chock och rättar sig genast.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Det här har ju blivit ett vanligt fenomen att ungar beter sig som de vill eftersom vuxna inte kunnat sätta gränser. Det började väl för 30-40 år sen när allt blev mjäkigare. Se i vissa skolor där lärarna inte vågar säga något, för att de kan få stryk. Och föräldrarna är på ungjävlarnas sida. Men som jag kommenterade på ett annat inlägg så börjar uppfostran hemma, skolan skall vara en förlängning. Inte tvärtom. Föräldrar som inte bryr sig borde fan få spöstraff. Och det ju gjorde, att säga ifrån är det inte många som vågar. Vilket kan vara förståeligt, se bara på Skärholmen och pappan som sköts.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x