Dagens Notiser

** Idag fick jag bevisat ännu en gång att detta ”Ghettofolk” beter sig som de vill just för att ingen vågar säga ifrån.

Idag var det en som trängde sig före i kön för att hämta ut paket, jag går fram och säger ifrån, han stirrar på mig och ”svarar” tufft ”Va sa du?”, jag upprepade det jag sa igen väldigt klart och tydligt, då tog han av sig sina solglasögon (inte soligt idag) och frågade ”Har du problem eller?” ännu tuffare i tonen, jag förklarade för honom som han vore ett barn (han var iallafall 25+) om hur ett kösystem funkar som dessutom har nummerlappar.

Då tog han upp telefonen för att ringa efter någon, och då tände jag till =)
Så jag vänder mig helt rakt mot honom och tar två steg mot honom, och då började han skaka såpass mycket att han knappt klarade av att hålla i telefonen, han ändrade tonläge helt i telefonen och sen var det inte mycket mer där tänkte jag.

Men absolut bäst av allt var att han sen innan han gick verkligen genuint bad om ursäkt två gånger och önskade mig en trevlig helg.

Enligt mig var detta bara ännu ett bevis på att ”de” gör vad de vill just för att ingen vågar säga ifrån, och när de blir tillsagda så får de en chock och rättar sig genast.

Dagens #CustomMadeForSirPierre – Vibrant orchid

Som ni säkert har förstått så har jag en massa par förarhandskar.
Och just läderhandskar är något som jag verkligen rekommenderar att få skräddarsytt efter just era händer.

Jag tror inte att mina händer är ovanliga i storlek, och jag har faktiskt inte förr klagat på hur handskar sitter, tror jag..

Men där är 2 anledningar till att jag beställer skräddarsydda handskar (3 anlednignar)

Fortsätt läsa ”Dagens #CustomMadeForSirPierre – Vibrant orchid”