Dagens Notiser

** Självklart så tror jag inte att världen kretsar kring mig, jag är absolut fullt medveten om att folk inte läser min blogg eller kollar på mina videos.

Men jag var ändå överraskad på Elmia över hur många som hade NOLL aning om att jag hade varit med om en olycka, och då var det ändå folk som jag har väldigt många gemensamma vänner med och som jag är Facebookvän med.

Men men, alla kan inte ha koll på allt.

Men nu bara den senaste halvtimmen så är det ytterligare 3 Facebookvänner med minst 1 gemensamt intresse med mig som har sett någon av mina videos från i Påsk och som frågar varför jag går med kryckor och har ögonlapp, så de har inte heller alls haft någon koll på mig på snart 2 år.

OBS! Åter igen, jag tror verkligen inte att allt kretsar kring mig eller att folk pratar om mig, men inom samma ”krets” så berättade en vän igår att han grät rejält när han fick veta att jag låg på sjukhus, och att han också hade ringt till Koos som min närmsta anhöriga vän.

En kär vän som jag håller mycket högt, ännu en god vän som jag träffar alldeles för sällan.

Och som jag skrev så var årets Custom Motor Show extra betydelsefullt för mig känslomässigt.

Så.. vår lilla värld är mindre än man tror.
Och det är flera som har haft det väldigt tufft pga mig..

Det är lite därför jag inte pratar om det själv.

Jag vet 3 nära vänner som har haft det extra tufft då jag låg på sjukhus just för att de har varit närmsta anhöriga som har gått att få tag på och som jag har många gemensamma bilvänner med.

Jag hoppas verkligen att jag på något sätt kommer kunna ”kompensera” eller iallfall visa tacksamhet till er.