Watching CRINGE SNEAKER TIK-TOKS Until I Go Insane…

** Det sjuka är ju att folk både tror på dessa fake-videos och ser upp till dessa fake-människor och har dem som förebilder..

** Jag skrev precis en väldigt kortfattad förklaring till en tjej vars dotter vill ha ett par Air Jordan 4 ”För att de är så snygga”, som om jag inte har känt till att skorna är snygga sedan 1989, jag frågade IGEN om varför alla kids idag vill ha just Air Jordan 4, men nej svaret var bara att de var snygga, som om de uppfanns idag..

Men vilket som, dessa barn tror att 3-4 tusen är vad de kostar, och då tror föräldrarna på detta.
Så jag förklarade lite kort om det här med resellers.

Så när jag kom hem så skickade jag och visade att dessa finns att köpa nu för retailpris, och då kom den klassiska frågan ”Men varför tillverkar inte Nike fler skor bara?”, och ja jag hade kunnat ge ett långt och djupt svar på det, men mitt korta svar till en icke insatt tycker jag var bra nog, och bra nog för att dela med mig till fler.

New Audi RS6 v Audi R8: DRAG RACE

** Ja jag vill ju absolut tycka att den lättare sportbilen med större motor MÅSTE vara snabbare.
Men… det skulle inte förvåna mig om den helt nya supermoderna familjebilen är snabbare pga en snabbare start pga modernare teknik.

** Jag tycker BARA att det är bra att det är lägre varvstopp på bilar när de står stilla, något som Mercedes har haft i över 20 år!
Bilar ska INTE tokvarvas stillastående och speciellt inte när de är kalla!

Men… Oavsett så lät de båda allt för tråkigt.

** Ja då är ju den där kombin bokstavligen ”Lamborghini-snabb”.