Dagens Samling : @ajinchicago

** Ja jag skulle också vilja ha lådor där mina US12 kan stå upp, men då får jag plats med färre lådor och jag tänker inte köpa XXX (minns inte hur många jag har nu) nya lådor för att ersätta de jag har.

Men ja, svarta med solskydd och större, det skulle jag vilja ha, den där EuroJackpott vinsten behövs.

** Ja tråkigt nog så är vi få som tycker om Air Jordan 13, därför släpps det så få.
Men de få som släpps säljer ju såklart slut i min storlek och bara min storlek direkt.
Jag ångrar nu att jag inte köpte ett par gråa som släpptes för några månader sedan då jag dumt nog väntade på att de skulle hamna på REA, vilket de gjorde! men då var min storlek slut såklart.
Men ja, Air Jordan 13 är sköna.

** Ja det stör mig också att jag inte köpte de där ”Wannabe Ray Allen” gröna 13.

** Synd att två ”riktiga” sneakerheads tycker att skor ska vara så dyra som möjligt på resellmarknaden för att de ska ses som uppskattade.

** Jepp, jag vill fortfarande ha ett par 85or bara för att! Nu så pass att jag till och med har kollat på skor som inte är i min storlek ens, bara för att ha ett par 85or..
Men nej, priserna på resellsidorna är bara att glömma.

** Jepp 1000 usd innan dokumentären var normalt för ett par använda, DS var cirka 2500 usd, i min storlek då, US 12 som han också verkar ha.
Nu är det mycket mer.
Och förr kollade jag bara Breds, nu allt möjligt, främst Breds sen Chicago och sen Black Toes, och det paret US12 Air Jordan 1 Bred på StockX nu begär de över 124 000 usd för..
Det är verkligen önsketänkande, men jag kan iallafall säga att det är lätt en 0a till nu på priset jämfört med förr.
En snabb googling tar mig till ett par väl använda Chicagos utan låda för 2500 usd.

Dagens Tack

Jag som alltid absolut gärna besvarar varenda en födelsedagsgratulation och kommentar vanligtvis väljer att kommentera detta gamla inlägget istället för att besvara alla på de flera olika ställen ni har kommenterat när jag skapade ett album och sen uppdaterade det, konstigt nog så syns inte allt på samma ställe istället bara 😊

Jag vill bara säga att jag är fortfarande och kanske till och med ännu mer nu än tidigare oändligt tacksam för allt välönskande, alla komplimanger, varenda ett hjärta och ”like”, det betyder mer än ni tror, och jag kan absolut bekräfta att det där ”lilla” att bara kommentera och önska någon väl, oavsett om det är via mail eller en offentlig kommentar, det gör verkligen mer nytta än ni tror, så stort stort tack, jag hoppas verkligen att ni alla känner min tacksamhet och att ni känner att jag ställer upp för er alltid, oavsett om det är stöd eller tips och råd.

Jag vill också åter igen ge ett stort tack till er alla som har stöttat min familj under detta senaste året, för det är absolut de som har gått igenom det värsta, så stort tack till er och jag kan inte ens försöka beskriva hur tacksam och ledsen jag är för min familj och mina nära som har gå igenom oro, sorg, stress, dygnet runt i flera månader.
Det har absolut också ökat min drivkraft att så snabbt som möjligt visa att de inte behöver oroa sig längre.

Ja jag är fortfarande långt ifrån bra, jag kommer aldrig att bli ”helt återställd”, men jag är LÅNGT mycket bättre än vad de räknade med så jag är super tacksam och stolt över att ni äntligen har fått bevis på att min livslånga envishet har lönat sig 😉

Stort tack för all omtanke, kärlek, stöd, support, alla likes och kommentarer.
Jag hoppas verkligen att ni minst en gång kommer att känna att ni har fått kärlek av mig.

Ni vet hur ni når mig alltid, och jag svarar alltid.

Jag gör inte såhär med att skriva ett inlägg istället för att besvara och tacka er alla för att jag är lat, utan det är främst för att jag inte vill att det ska se ut som något ”tyck synd om mig” inlägg.

Fotoalbumet som jag skapade var för att visa alla att om man är väldigt positiv och envis så ska man lyssna på sig själv mer än på läkarna, och då KAN det gå bättre än väntat.
Sen tyckte pappa att jag skulle lägga upp några bilder på bilen också, så trots att jag la det i samma album så såg det ut som ett till nytt inlägg.
Och sen för att underlätta så la jag upp bilderna från årsskiftet jämfört med nu, och då såg det ut som ett till ”tyck synd om mig/skryt” inlägg..

OBS! Ni får självklart kommentera och gilla precis allt ni vill så ärligt och undrande ni vill, jag döljer inget, skäms inte över något (därför vet jag inte hur jag ska besvara ni som är imponerade över att jag ”vågar” visa bilderna på mig själv), jag försöker bara inte göra en ”big deal” av detta negativa, utan bara fokusera på det positiva, imponerande och förhoppningsvis inspirerande.

Och nej ni ska aldrig jämföra med mig, alla går vi igenom våra besvär, ett stukat finger kan också vara rejält jobbigt, smärtsamt, störande i vardagen.

Det ska bara inte ”behövas” såna här tråkiga saker för att vi ska visa kärlek och stöd till varandra heart

Jag är fortfarande trasig och lever med smärta bla bla bla, men jag kan säkert stötta och hjälpa er med något ändå, t.e.x så svarar jag gärna på era frågor kring alla mina intressen som jag kan nördigt mycket om 😊

Just det, här är albumet som jag skriver om

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10161296678636119&type=3