Dagens Notiser

** Som ni kanske vet så är min ENDA sponsor SONAX, och jag vet faktiskt inte ens hur det är med det längre, men vilket som så har jag alltid varit nöjd med SONAX produkter oavsett och har inte sett någon anledning alls till att testa annat, och när folk har frågat mig om bilvårdsprodukter så har de varit nöjda med mina rekommendationer.

Så med det sagt så har jag alltså inget ont att säga om produkter som jag inte har testat, MEN! Jag måste verkligen säga att Tershine fansen är fan värre än Jehovas Vittnen! Helt helt fanatiska! Och jag har inte ens sett en enda demonstration av någon produkt, utan bara detta eviga tjatet och skrytet om att de har köpt ALLA deras produkter… Det låter verkligen som ett pyramidspel.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x