Dagens Notiser

** Idag så har det råkat bli att jag har gjort 6 goda gärningar, allt från att hjälpa någon få igång en bil med ett helt dött batteri (det är så bra att ha en booster med sig i bilen) till att ge bort saker som hade kunnat säljas för dyra pengar.

Och detta tänkte jag inte på nu förrän jag kom hem, det känns rätt bra =)

** Jag har en enda sponsor, och det är nog alla medvetna om att det är Sonax och bara Sonax, därför förstår jag inte ALLS varför folk gång på gång ska tagga mig i Instagram och Facebookinlägg ifrån andra företag som säljer bilvårdsprodukter…

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x