Dagens Bilder : Stay Positive

 

Jepp, folk gör mig fortfarande irriterad, dagligen, och ja jag blir snabbare och mer irriterad än vanligt, eller så bara visar jag det snabbare.
MEN! Jag försöker verkligen att se det bästa i varje dag, bara vara så väldans tacksam och positiv =)

Idag fick jag höra igen att jag har hållit humöret uppe och varit skämtsam under hela min tid på sjukhuset, förutom de gånger som jag har skällt ut de dåliga, men till de bra så har jag varit trevlig och visat gott humör och varit skämtsam.

Nu de senaste två dagarna så har jag träffat 3 olika personer som har jobbat med mig under tiden då jag låg på sjukhuset, och ja det fick mig verkligen att inse igen att det är unikt bra hur snabbt jag har ”återhämtat” mig, ja jag är lååångt ifrån bra eller ens okej, men det är verkligen ett under att min hjärna fungerar överhuvudtaget och att jag kan gå.

Och idag så fick jag höra att under den perioden som jag inte minns (efter jag vaknade och innan de opererade hjärnan) så hade jag tydligen haft ett väldigt kraftigt fall i mitt blodtryck så personen blev rejält oroliga (igen), och jag förstod inte riktigt det hon berättade, men de trodde att det hade med mitt ben att göra, som då var nyopererat, så de hade kollat där nere på låret, och trots att jag var ”likblek” och hade kraftiga smärtor så ska jag ha sagt till den ena sjuksköterskan ”Alltså om du vill se min dick så är det bara att be om det” och skrattat, så ja även i såna situationer så har jag gjort mitt yttersta för att inte dra ner de omkring mig.

Och en annan sak som jag också är väldans tacksam över är att jag har ÄNTLIGEN fått en garageplats som jag/familjen mer eller mindre har försökt få i 30 år.
Det är tyvärr inget värmegarage, det är trångt där osv osv, men det är precis sidan om mitt andra garage!

Så från om och 1 Oktober så är det mitt! Så långt ifrån optimalt och absolut inte billigt, men på gångavstånd och sidan om en av de andra bilarna!
Så det är jag också tacksam över =)

Ja det har jag ju sagt i väldigt många år, om du mår dåligt, klä upp dig.
För att om du ser bra ut, så kommer du att må bättre, oavsett om du får komplimanger av andra eller inte.

Det har funkat för mig och många som jag har gett rådet till många gånger i många år.

Så ja, om du helt random skulle se mig väldigt uppklädd, så vet ni varför. och om jag någonsin skulle ge mig ut offentligt i bara mjukisbyxor så betyder det oftast tvärtom än vad folk tror om hur man mår.

Oh ja! ”Vardagslyx” är väldigt viktigt! Därför tycker jag absolut att man ska unna sig att äta gott, unna sig att köpa det man vill ha, unna sig att lyssna på bra musik via bra högtalare osv osv

Ja så just därför är mitt råd till alla att avsluta dagen med att kolla på en rolig serie innan man somnar.
Folk som kollar på dokumentärer om seriemördare osv innan de somnar… det tycker jag är sjukt bara..

Så oavsett hur din dag har varit, försök avsluta dagen med något positivt eller ett skratt, om det så är att du skrattar åt samma scen som du redan har skrattat åt 20 gånger =)

Nope, det där tror jag inte på och har aldrig trott på, för att för MIG iallafall så har jag fått det bevisat väldigt många gånger att jag MÅSTE ta tag i saker själv! Jag måste leta, jaga, se till att det händer, det är INGET positivt som bara råkar hända av sig själv, i mitt liv iallafall, så därför ska man aktivt hela tiden söka det bättre, det man vill ha.

Oh ja! Det är jag verkligen ett levande bevis på!
Det får jag höra ofta av läkare och andra inom vård, att jag är där jag är idag enbart pga mitt egna mindset, och jag håller med helt, och just därför vill jag på något sätt inspirera andra att hålla sig positiva och ha en bättre bild av sig själva än vad kanske läkarna har.

😉

Jepp, folk må tycka att det är idiotiskt att jag lägger så mycket tid och pengar på mina intressen, men hey, det gör mig glad =) Inte alltid, men när det väl gör det så är det värt det.

Den frågan har jag fått nu ett par gånger på sista tiden, varför jag hjälper folk, men varför skulle jag inte? Om det inte kostar mig annat än tid och tanke, och om jag kan hjälpa någon annan på minsta lilla sätt, så självklart gör jag det.

Ja det händer allt för ofta att folk då passar på att utnyttja en, men då har de visat sin sida och så vet jag precis vart jag har dem.

Alltså ordet ”Tack” har jag alltid trott var det allra första man lär ett barn..
Men allt för ofta så stöter jag på vuxna människor som inte alls förstår vikten i ett så enkelt och kort ord..

Jepp, jag har ont, jag har mycket som besvärar mig, oroar mig, men jag har också haft det mycket värre och jag vill tro att det ska bli bättre, så just nu är jag iallafall tacksam för att det är bättre än det har varit.

Även om det är MYCKET sämre än vad det har varit innan dess också.

Svår fråga… Ja jag vill svara att jag hade startat ett eget företag bla bla bla, men det krävs mycket mer än pengar för sånt och jag har inget av det och vet inte ens hur osv osv.

Så den frågan har jag inget svar på alls..

Så jag kan lika gärna svara ”Jag hade byggt en tidsmaskin”.

Absolut ett nytt hem som förhoppningsvis hade varit perfekt, och då hade jag gärna bott på ett och samme ställe livet ut, och sen förhoppningsvis så hade huset gått vidare i arv.

Och sen då en ny lyxbil såklart.

Sen vet jag inte.. Jag går ju inte och handlar men gratis ”groceries” i 5 år hade ju absolut kunnat hjälpa en massa andra via mig.

Ja det där är rätt konstigt..
Folk frågar mig hur jag mår, eller om mina skador, jag börjar nämna minimalt bara för att ge ett svar på frågan, och direkt så ska de avbryta och berätta om sina egna besvär… så ja det är MYCKET tydligt att de frågar bara för att ha en anledning att skryta om sina egna skador typ.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x