Söndagsinlägget.

Yeah yeah det är Måndag.. Eller tisdag faktiskt..

 True story.. Och rätt så vanligt fick jag höra igår.

 Well.. Det var ju faktiskt inte deppigt.. Denna bilden hamna nog fel.

 True and looong story.. Väldigt hatisk.

 JÄVLIGT True Story!!!!!  Jag kommer ALDRIG förstå mej på detta oavsett hur många år det går och hur mycket erfarenhet jag än har.

 Oh yes.. Om ens det.. Liten egoboost bara.

 Detta påminner mej om en “fest” jag blev lurad att komma till.. Jag minns inte om min polare redan var där eller om vi stack dit tillsammans.. Men allt var hans hittepå iallafall (Danne!) Och jag var inte gammal alls.. 20 kanske.. Och så fort jag kommer in genom dörren så står där en tvillingbarnvagn.. Om om jag minns rätt även en vanlig.. Och det var bara en riktig partypooper.. “Festen” skulle innehålla “Bara en massa singelbrudar”..Och där satt väl 3-4st vad jag då tyckte var kärringar (Yngre än jag är idag)..
Och då… Äldre tjejer.. Med barn.. singlar. Den ena var relativt snygg men också relativt sliten.. Och jävligt slampig.. En var bara jävligt deprimerande.. En ful.. Äh jag minns inte helt.. Men Danne var nöjd. .Och jag satt där som ett skrämt barn..

Och.. En tjej med en massa katter.. Är visserligen värre, Mycket värre än en tjej med massa kids.. Men det var väldigt skrämmande att komma in i den hallen kan jag säga..

 =( Sånt har hållt mej uppe många nätter..

 True story.. Eller inte exakt såhär..
Men jag vara med en tjej en kväll.. Det var på den tiden jag också festade lite… Jag skulle inte festa.. Hon jobbade kväll. Jag skulle hämta henne efter jobb.. uttråkad som jag var så stack jag upp i stan så länge.. Träffade några polare.. Tjejen säger att hon snabbt skulle förbi någon after work.. Som dom hade varje jävla dag kändes det som.. Och det gjorde mej inget för att jag hade trevligt med mina polare.. Klockan börjar bli 12 eller nått.. Jag ringer.. Inget svar.. Messar.. Får svaret “Är på väg hem i Taxi”..
Jaha? Skulle inte jag köra dej hem då?
“Tack men det behövs inte.. Jag är jättetrött”.

Så ca 20 min senare så tänkte jag bara ringa och säga god natt.. Hon råkar svara. Och lägger på.. Och jag hör hög musik o bakgrunden.. Jag ringer igen.. Inget svar.. Messar “Vad gör du? Jag ska dra snart om du ska hem nu”   Hon svarar. “Jag är hemma och har lagt mej. Därför jag inte svarade”

“Ok.. Med så hög musik i bakgrunden? Sover inte dina föräldrar? “
Här spelade jag bara eftersom jag visste hon var ute..
På det SMSet svara hon inte.. Så efter en stund så skrev jag nått i stil med “Antar att du somna.. Synd att du var trött för vi har skitball ute och ska vidare nu, Men sov gott, hörs i morn. yada yada yada”

Jag och polarna drar till Öl & Vin (Det har nog inte hetat så på 10 år… ) Och vem står där.. Asfull..

Brudar alltså.. I dont get it.. Det där med att ljuga helt i onödan..

 Det enda som MSN och Facebooks statusruta används till….

 Precis.. Om en snygg tjej är singel så är det en anledning till det.. Ingen pallar med henne.

 Kanske inte så svårt att gissa vart det är taget från?

 Usch ja..

Det råkade visst bli ett “Bitches/X:es be crazy” tema såg jag.
Well.. Som vilken vardag som helst alltså. 

The stories i have…

(Visited 27 times, 1 visits today)

0 svar på ”Söndagsinlägget.”

 1. Gгеetings frοm Idahο! Ӏ'm bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can't wait
  to takе a lοok ωhen I gеt homе.
  I'm surprised at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm nοt evеn usіng WIFІ, just 3G .
  . Αnуhow, fаntаstiс ѕіtе!
  http://soundclοud.сom/paulnhall2345/ωatch-beаuty-and-the-beast
  Review my web pageBeauty and the Beast Season 1 Episode 6 Free Stream

 2. Just ωіsh to say your аrticle іs as astοunԁing.

  The сlarity in your рut uр is sіmρly nice
  and that i cоuld think you're a professional in this subject. Fine together with your permission allow me to seize your feed to keep updated with drawing close post. Thank you 1,000,000 and please carry on the enjoyable work.Watch The Vampire Diaries Season 4 Episode 6 Online
  Feel free to visit my blog post : Watch The Vampire Diaries Season 4 Episode 6 Online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.