Dagens Notiser

** Ja det blir ingen operation av mina ögon innan Elmia, jag har uppdaterat detta inlägg om det senaste från ögonkliniken

Dagens Notiser : Eventuell information till er som ska operera ögonen

UPDATE 10 Mars

Jag tror att jag har skrivit ett inlägg om detta här i mellan, jag jag uppdaterar detta inlägget ändå.

Så jag sattes som Prio 1 för operation efter mycket tjat.
Efter mycket tjat om den Prio 1 tiden så fick jag en tid efter 5 veckor, det besöket skulle vara att träffa läkaren inför operation.
Det var den 29 Februari och sedan dess så har jag kollat 1177 flera gånger om dagen efter en uppdatering och tid till operation.

Igår den 9 Mars så får jag detta meddelande, utan någon journalanteckning.

 

TID ÄR BOKAD

ONSDAGEN DEN 5 APRIL 2023 KL 09.30 FÖR BESÖK
   TILL LÄKARBEDÖMNING INFÖR OPERATION
   VID ÖGONMOTTAGNING A,
   ADRESS ENLIGT OVAN, VÅN 1.”

 

Men…  Läkarbedömning igen, om en månad.. när jag väntade 5 veckor på den förra läkarbedömningen…
Vad är det som händer?
Jag förstår ingenting, driver de med mig? Har de gjort fel? Får jag denna tiden för att den förra läkaren jag träffade ännu inte har fyllt i journalen, så de tror att jag inte har fått träffa något på denna ”Prio 1 akut-tid”?

Så jag skrev detta till dem.

”Hej
Jag fick precis ett meddelande om en bokad tid den 5 April för en läkarbedömning inför operation. Men det var väl det jag gjorde den 28 Februari? Det som jag trodde vi skulle göra den 23 Januari, men det var då den 23 Januari som det sas att jag sattes som Prio 1 för operation, och sen då 5 veckor senare så fick jag träffa en läkare för en bedömning inför operation, det var så jag tolkade det iallafall. Jag kommer absolut den 5 April men jag har väntat på svar sedan det senaste besöket 28 Februari om när jag ska opereras, så ännu en bedömning om en månad känns lite fel. Jag vill ju gärna få gjort denna operation så snart som möjligt. Mvh Pierre”

 

Och idag så svarar de ”Hej. Vi vidarebefordrar det till operationskoordinatorn som får kontakta dig.”

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x