Tyler, The Creator – Call Me If You Get Lost: The Estate Sale

Tyler, The Creator, som jag gillar mer och mer, släppte ju en ny skiva ”Call Me If You Get Lost” (i somras trodde jag) 2021… Det känns verkligen inte som om att det var så längesen..
Så det pajar lite hela poängen med mitt inlägg…

Aja vilket som, den skivan blev klar och släpptes, men tydligen så var där flera låtar som gjordes för den skivan som inte fick plats, sånt som vi förr kanske skulle ha kallat för B-Side låtar, och genom tiderna så är det många gånger som vi i efterhand har fått veta att vissa väldigt bra låtar sorterades bort från album för att de inte fick plats.. Något som jag trodde var helt utdött idag med tanke på att det mesta spelas upp digitalt ändå, men självklart så blir inte alla låtar bra nog för att släppas officiellt ändå.

Men han anser själv att där var flera bra låtar som är värda att släppas

Här är en nysläppt ”gammal” låt som skulle ha varit med på Call Me If You Get Lost albumet

Jag gillar absolut den =)

Detta ”bonus-album” ska släppas på Fredag

Dagens Notiser

** Ja det var verkligen ett stort hinder för mig att inte få köra bil, att köra bil för mig är ju verkligen vanligtvis standard i min vardag, och att inte få köra bil själv har känts som ett onödigt jobbigt hinder.

Det är flera som har frågat mig både nu och innan om jag vågar köra bil igen osv osv, och självklart så gör jag det, det är en stor och viktig del av mitt liv.
Och folk frågar nu när jag har börjat köra för två dagar sedan om hur det känns, och det känns fullt normalt, inget konstigt men inte heller något speciellt, bara fullt normalt.

Och nu när jag stod och tankade bilen så slog det mig.. Oj.. detta var verkligen längesen sist..
Så jag kollade upp det, det var alltså 262 hela dagar sedan jag tankade en bil sist.. Det är nästan 9 månader!

Och ja vanligtvis så säger man att tiden går snabbt osv osv, men detta har känts så så konstigt… Det halvåret (nästan) på sjukhus kändes som en livstid..

Och mitt liv innan minns jag så dåligt utav så det känns som 10+ år sedan när jag försöker minnas tillbaka på tiden innan olyckan.

Och för alla andra så känns det som ett ögonblick som vanligt.

Panerai Nyheter 2023

Jag tänkte vänta med att skriva om Panerais nyheter till sista dagen av ”Watches and Wonders” eftersom Panerai förr har gjort så att de har väntat tills sista dagen innan de visar ”Special Edition” modellerna eller de mest speciella/dyra.
Men nu känns det lite konstigt att jag 2 dagar senare ännu inte har visat er vad Panerai har visat oss.. Än så länge(?).

Ni kan läsa om nyheterna på deras hemsida

Så i år är det enbart fokus på Radiomir, lite tråkigt men jag förstår det, så gör de numera verkar det som, fokuserar på en modell åt gången.

 

Och ja, guldklockan med blå urtavla fångade min uppmärksamhet direkt.

Fortsätt läsa ”Panerai Nyheter 2023”