How To Be A Man : Del 20

Ja det var verkligen allt för längesen jag skrev ett sånt här inlägg, och jag tror att det är främst för att jag har nog gett upp hoppet bland folk allmänt, jag har fått så så mycket skit för mina tidigare inlägg utan att folk har läst dem, de har bara antagit pga rubriken att jag tror jag är bäst och alla ska leva som mig, fel och synd, men men.

Jag har många gånger tänkt skriva fler såna ”Vett & Etikett” inlägg, men när folk helt random skriver till mig om sina toalettbesök osv så känner jag att det är helt meningslöst för mig att ens försöka.

Så detta inlägget blir varken eller, tror jag.. Vi får se.
Och det kan mycket väl bli tips jag har gett förr.

 

** Köp inte saker du egentligen inte har råd med/ för alla dina pengar för att imponera på andra. 
Ja tyvärr så funkar det för allt för många, sjukt nog, men de känner ingen glädje för den dyra klockan eller bilen, som jag verkligen tycker att man borde göra.
För att antingen köper du en Casio om du behöver något utöver din telefon som visar dig vad klockan är, eller så köper du en guld Panerai för att DU tycker om klockan.
Att köpa en Rolex Submariner som du inte har råd med egentligen enbart för att imponera på andra… Usch nej.

** Gå inte tillbaka till ett ex om ni båda eller ännu värre en av er har hunnit ha sex med någon eller flera andra under ert uppehåll.

Hela det där med att ”vi släpper allt gammalt och börjar om på nytt” funkar absolut inte i längden.

 

** Ta aldrig det sista av någon du själv inte har köpt. 
Lite svårt att förklara med en rad bara, men låt säga att du är hemma hos en vän som tar fram en flaska av något, eller en tårta, vad som, du bjuds på detta, du känner dig hemma, men du tar inte den sista biten av tårtan eller häller upp det sista ifrån flaskan för att du har inte betalat för det.

OM din vän/dejt/ditt sällskap själva säger att de är nöjda och häller upp det sista till dig, fine, då är det en annan sak, de gjorde det valet att ge dig det sista.
Men jag som är mer gammalmodig tänker värre än så.
Igår så åkte jag och brorsan hem till en när och kär vän, vi satt och snacka bilar och på väg till honom så stannade vi och köpte läsk, godis och chips, mest åt honom för att jag var inte sugen, jag betalade detta, men när vi kom hem till honom så la jag upp allt på bordet och sa att det var till honom, vi var i hans hem så han fick öppna påsarna, och trots att det var jättegott och ingen annan åt det sista så tog jag inte det sista från varken godis eller dem chipsen som jag tyckte om.

Ja jag betalade men det var till honom, hans hem, vi var hans gäster.

Varför jag ens har med denna punkt är för att jag har allt för många gånger blivit allt för arg när bekanta som har varit på fester har öppnat MINA flaskor champagne utan att ens fråga mig, så där har vi ett perfekt exempel på vad man absolut inte ska göra, och det sista på den linjen är det exemplet som jag nyss skrev ovan.

Sen vart ni vill sätta er på den linjen är upp till er.

Fortsätt läsa ”How To Be A Man : Del 20”