Car Culture Has Changed

** Ja jag har ju haft ett bil-intresse sedan alltid och har hängt på bilträffar mer än nån gång om året i 30 år, så ja, MYCKET har förändrats, och INGET till det bättre.

Car Culture Has Changed: 2012 vs 2022

** Jepp, därför höll jag mig helt ifrån Zatzy (eller vad hette den sandlådan?) forumet, och pga det så har jag verkligen varit minimalt lite på forum förutom två forum för en massa år sedan, först MBSCA (Mercedes) där jag var med från början och sen Speedfreak (Nissan Z forumet), men allt annat höll jag mig ifrån, och samma sak när forumen dog ut pga att dessa chattar hamnade på Facebook istället, så nej, inget för mig, allt för många egenutnämnda experter som är allt för kaxiga bakom en skärm.

Men jag har en vän än idag från MBSCA och det är nog MÅNGA som har kommit fram till mig just för att de har sett min bil på Garaget.org.
På den tiden så kände man enbart till varandra via bilen och namnet på garaget.org, det var faktiskt just pga det som jag tillsammans med Superior Media började göra intervjuer med folk, filma event osv, för att vi ville visa upp att det faktiskt fanns en person i bilen.

Car Culture Has Changed: Youtube’s Consequences

** Ja de senaste åren så har jag hört mycket negativt kring detta, och ämnet dök upp nu inför årets #CustomMotorShow, men jag ser inte detta negativt alls…
Jag ångrar däremot att jag själv inte brydde mig om att visa upp min bil på min kanal, men det gav ju mig problem för en massa år sedan så därför blev det inte mer videos online.

** Jepp jag söker efter lösningar på bil-problem direkt på youtube, inte på forum.

** Jag tycker att youtube är jättebra för att få underhållning, lära sig mer om sina intressen, sprida sina intressen, jag spenderar många timmar varje dag på youtube.

The MOST comfortable JORDAN 4 EVER! these SB4’S SURPRISED ME!

** Ja nu är säljs de flesta skor till resellers ändå, men JAG är väldigt tacksam för såna här reviews innan skorna släpps, jag har gått från att vara besviken till att vara nyfiken, så jag ska försöka köpa TVÅ par, ena och första paret är ju redan bortlovade till en vän, så par 2 går till mig då.