Dagens Projekt

Ja detta skulle jag ju ha gjort för flera år sedan, men nu när en kille ville hämta tidningarna så tog jag tag i det, och stort tack till Katarina som hjälpte mig idag

Så jag flyttade hit för cirka 15 år sedan, och hade en tanke om att någon gång ha ett hus med ett ”bibliotek” där jag hade alla mina biltidningar, som ett arkiv med information helt enkelt, som man skulle vilja tro skulle finnas online numera ändå, men nej inte det.. konstigt nog.. och det som finns måste du betala för, igen..

Några år senare så fick jag översvämning i förrådet och fick kasta en massa lådor, jag minns inte antalet nu, men det var iallafall minst 9 flyttkartonger med ”bara” tidningar (De som stod i botten), Eller ja, ”bara tidningar” trodde jag då iallafall, jag gick inte igenom något alls utan bara kastade allt och hade ångest över de två lådorna med klocklådor..

Och sen så slutade jag läsa tidningar i samma veva också tror jag, jag prenumererade på alla bil-tidningar och sen alla ”herr-tidningar” också som King, Cafe, Moore, Slitz osv, så ja jag brukade säga att en månadslön om året gick till tidningar, men det var mer än så.

Så när man inte hinner läsa tidningarna, och man inte bryr sig om att läsa tidningarna, och de bara kastas när man får en översvämning, ja då är det rätt onödigt att lägga pengar på, så jag slutade köpa tidningar för några år sedan, ja förutom något enstaka nummer här och där såklart.

Men majoriteten av dessa tidningar som var nyare än de som kastades efter första översvämningen är alltså helt orörda och inplastade

Men vilket som, 8 st HELT FYLLDA och 1 halvt fylld flyttkartonger blev det totalt som skänktes bort idag.

Mycket mycket pengar där.. Där är absolut pengar som hade räckt till en fin bil istället.

Och den halva lådan är ”gratis-tidningar” som man fick under några år.

De ”Gratis-tidningar” jag får numera via de olika bil & klock-klubbarna jag är med i ger jag till min Barberare, mekaniker, pappa eller så ligger de i skolådor för att göra mina ”högtalarstativ” stabila..

Så nej, jag läser verkligen inte tidningar längre, och det var INNAN jag såg suddigt och dubbelt, nu är det ju bara att glömma.

Så idag kom han och hämtade de tidningar som fanns kvar.

Han skulle egentligen bara ha mina ”herr-tidningar” som jag har försökt skänka bort sedan 2016…

Till Salu : En massa herrtidningar!

Men han tog allt =) , bra det, för att annars så hade jag bara kastat dem tyvärr.

Tyvärr så hittade jag inte min första pokal nu i heller, så ja jag är rädd att den också kastades i en av mina TVÅ översvämningar =(

Vid den andra översvämningen så var det kläder som blev förstörda och kastades…

Jag hittade till sist mina basketbilder iallafall =)


Jag vet inte varför jag alltid har kallat dem för bilder istället för kort, som alla andra gör, som är rätt..

Men vilket som, mina basketKORT är hittade, och på fullaste allvar så hoppas jag att det är min rika pension som ligger där..

Även om min fd såkallade vän Martin Weber blåste mig totalt på alla kort som var värda mycket då för 30 år sedan, t.e.x alla Michael Jordan kort, så de ”bra” jag har kvar var efter några års samlande när man på den tiden köpte en tidning som visade kortens värde.

Men ja, där är ett par kort som verkligen borde bli dyra någon gång..

The Exponential Growth 🚀🚀🚀 of This Iconic Collector’s Item | Behind The HYPE: Topps

Guldkortet ovan där Michael Jordan bär 45 är ju redan värt en hel del

 

Rätt trist att göra mig av med tidningarna…. där var flera man skulle vilja ha sparat för skoj skull

Så kul att se sina vänner på omslagen, Kooz, DubRolle osv.

Men när jag inte ens har alla de tidningar som jag själv är med i så ska jag väl inte bry mig om att spara andra tidningar..

Jag har i över två år försökt få tag på det Bilsport numret där jag var med senast,

https://www.bilsport.se/artikel/premiar-for-custom-street-tour-2021

som dessutom har en köpguide om R129! Men det verkar vara svårt att få tag på gamla Bilsport nummer numera 😉

Jag har väl iallafall 6-7 tidningar som ”jag” är med i med #350ZRS, de första helt enkelt, där det var stora reportage, omslagsbild osv, sen så brydde jag mig inte, dumt nog.

Så det är väl 6-7 tidningar till med reportage på 1-2 sidor.
Och sen en massa där jag bara har nämnts och där har varit en liten bild på bilen.

Men men, jag har inte någon av dem och har inte ens koll på vilka nummer och år det är.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Miechowicz

😁

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x