Dagens Bilder : Juli 2022 – Juli 2023

Ja jag hade tänkt lägga upp någon bra bild nu på Fredag den 14 Juli för att då är det ett helt år sedan olyckan hände, men så efter mitt inlägg igår där jag åter igen gnällde på att folk tror att gamla bilder är nya bilder så tänkte jag att jag ska lägga upp ett gäng bilder så att folk tydligt kan se ”resans gång”, så inte bara en bild från 14 Juli 2022 och en bild från 14 Juli 2023, och en bild från December 2022 och Juli 2023 säger ju inte så värst mycket i heller..
(Det kommer nog en sån bild på Instagram på Fredag)

så jag gjorde ett album med bilder mellan Juli 2022 och Juli 2023, Så ett par dagar innan olyckan och just nu med en bild från den 9 Juli som den senaste bilden.

Jag har inte heller velat visa bilderna från sjukhuset på min privata Facebook förrän jag kunde visa bilder på att jag fungerar och ser ut som en människa igen, som sagt så lägger jag upp väldigt skilda saker mellan mina olika sociala medier.
Ni har fått se några få bilder här i bloggen, men här berättar jag ju saker som jag absolut inte vill besvära mina Facebookvänner med, det var ju faktiskt därför jag startade bloggen från allra första början, för att inte besvära mina Facebookvänner med massa inlägg om bilar hela tiden =)

Dagens Notiser : Mina skador

 

Och jag vill verkligen försöka använda ”min resa” som inspiration till andra, det var lite därför jag träffade de två sjuksköterskorna i förra veckan, för att fråga om jag kan komma och prata med patienterna på deras avdelning,  försöka få fram så positiv effekt ur detta som möjligt, så jag försökte lägga bilderna i kronologisk ordning, vilket inte är helt rätt ser jag nu, men jag har ju inget minne om de bilderna som togs innan jag kunde stå upp med gå-bordet på sjukhuset.
Och ja nu stör det mig lite extra mycket att man inte alls fick ta bilder på sjukhuset.

Men men.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10161296678636119&type=3

Där är ett par bilder från dagarna innan olyckan, en bild från samma dag och sen är de första bilderna ett par dagar efter olyckan om jag har förstått det rätt, och jag hade nog inte velat dela de bilderna ändå för att tydligen så ska min skalle ha varit väldigt bulig och svullen de första dagarna.

Och ja röntgenbilderna är ju mycket troligt inte i rätt ordning, men men, ”resan” bör vara tydlig såhär tycker jag.

Att det ”bara” är ett år sedan olyckan inträffade känns jättekonstigt på båda sätt, för att tiden på sjukhuset kändes som flera år, trots att jag låg i koma någon månad och minns inte alls första vakna två månader..
Det känns verkligen som flera år gick där.
Och halvåret som jag har varit hemma känns som en månad ungefär..

Det känns INTE ALLS som om att jag nu har varit hemma lika länge som jag låg på sjukhuset.

Och ja jag hade hoppats på en mycket bättre bild nu på Fredag, men 2 st 5-veckors pauser ifrån tränandet gör verkligen stor skillnad, jag får verkligen ”börja om på nytt” nu IGEN efter dessa 5 veckor har gått, och ja jag kommer be den där ”Sveriges bästa ögonläkare” att göra om operationen av mitt öga IGEN en 3e gång, så ja det kommer ta ett tag innan jag har muskler igen.

De har hela tiden sagt till mig ju att OM jag skulle kunna gå så var det kanske om 2 år (då de sa det på sjukhuset), och jag har väl hela tiden tänkt att 2 år efter olyckan så ska jag väl vara tillbaka ”helt” som innan olyckan, dvs med muskler igen.

Och ja, trots datum, ”tidslinje” på bilderna, trots att man tydligt kan se skallskador osv osv osv så tror folk ÄNDÅ att de gamla bilderna med rakad fin skalle är nya bilder nu…
Så åter igen, bilder på rakad skalle utan synliga bucklor, ärr och slangar är gamla bilder innan 14 Juli 2022..
Samma sak med videos såklart.

Jag tycker att där är flera saker som gör att man tydligt ser om det är nya eller gamla bilder, som t.e.x en väns-vän sa i helgen att hon har alltid bara sett mig innan med breda axlar.
Jag syns nog oftast med ögonlapp numera.

Men det absolut lättaste kännetecknet är håret, som ja ibland göms under keps.

Men hår = nya bilder, det är det säkraste kännetecknet.
Ja om det inte är 20 år gamla bilder då såklart..

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir Pierre (@sirpierre.se)

 

OBS! Detta är inte i heller något slags ”tyck synd om mig” inlägg med alla bilderna, utan det är verkligen bara för att inspirera andra, därför har jag med de två ”skrytvideos” där jag tar mina första steg igen och gör min första chin-up igen.

OBS! Jag borde kanske börjat med någon varning för känsliga tittare!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x