Deion Sanders Breaks Down His Most Iconic Prime Time Looks | GQ Sports Style Hall of Fame

** Nu ser det inte ut som om att han har det, och inspirationen kommer ifrån Michael Jordan (som inte heller hade det) och jag har alltid tyckt att det var kvinnligt (för att min mamma hade det), men jag är nu sugen på en väldigt lång kedja som man viker och har dubbelt över sig, så det ser ut som två kedjor, där det ”fel” ser ut som en kort och en lång kedja.
Men guldet är så dyrt nu…
Så om vi enkelt säger att kedjan räcker med att vara dubbelt så lång som min vardagskedja idag, även om jag vill ha en snäppet tjockare, så blir det 200 gram, och lite tjockare så säg 250 gram då, och då kommer I-Landsproblemet att det är snäppet för tungt för att bära till vardags, och sist jag kollade med min guldsmed så var ”kompispriset” 640 kr grammet plus då X antal tjugor per gram för arbetet, så vi snackar alltså cirka 270 000 kronor för en sådan kedja, och just nu känns det lite trist med tanke på trasig nacke som gör ont hela tiden ändå.

Guldkedjor i NBA

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x