Dagens Notiser

På tal om ämnet nedan så har jag två bra verkstäder att rekommendera, den ena är Helabilen.se, dem rekommenderar jag till allt och alla.

Den andra verkstaden håller jag lite på, det är få som jag rekommenderar dit.
Det kanske man tycker är taskigt mot verkstaden, men de har verkligen fullt upp ändå, det och det främst därför som jag inte vill dela med mig av den verkstaden till allt och alla.

Där är det FÖR MIG precis som på alla andra mina stammis ställen, jag ställer bilen, säger att han kan ta den i lugn och ro när han har tid, och sen har jag FULL tillit på att de kommer att göra precis vad som behövs, ringa och hålla mig uppdaterat, göra ett bra jobb, säga till mig om något annat behövs göras och att de tar rätt pris för allt.

Men där är EN nackdel med det stället..
Det är 1 kilometer lång grusväg sista vägen dit…
Som jag hinta till i förra inlägget, men får betala för location, det är jag helt med på.

Och har du en vanlig bil så är det inga problem alls för dig att köra där, men med mina låga bilar, köra i 7 km/h på 1km lång grusväg där man hörd varenda en sten skrapa i undertill.. usch det gör ont..

Min SL vill jag ta dig nu för att bara ta upp den på liften och rengöra den undertill innan jag ställer av den, men där blir det ett moment 22.
Jag tvättar alltid bilen innan jag kör till en verkstad, en smutsig bil skapar repor lättare än en ren bil.

Men den där grusvägen är lite instabil, ibland så går det hur bra som helst att köra där, och ibland så lämnar du ett 1 km långt damm-moln efter dig och kommer fram och därifrån med en smutsig bil..

Därför har jag nu lärt mig allt om vad dammbindning  är haha

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.