Dagens J Dilla : Slum Village – Sentimental Love

Nu är detta inte en särskilt bra låt, men jag gillar J Dillas Brazilian style och jag gillar Jazz/Bossa Nova, så beatet är skönt.

Slum Village – Sentimental Love

Nu har vi inte hittat J Dillas instrumental av den, men där är flera som har återskapat beatet själva.
Detta är en sådan remake, så man hör ju direkt att det inte alls är Jay Dees charm bakom, och det är lite för långsamt, men nice ändå.

Slum Village – Sentimental Love (Instrumental) (Remake)

Samplingen är tagen ifrån detta sköna intro.

Bud Shank, Clare Fischer and Joe Pass – Elizete

Nice låt rent allmänt.

Om ni känner igen den melodin lite så är det för att originalet med legenden Cal Tjader låter rätt annorlunda.

Cal Tjader – Elizete

Dagens Notiser

** När jag äter mat så vill jag ha lugn och ro.
Och det kan innebära bra musik i bakgrunden.

Mitt ex t.e.x tyckte att detta var JÄTTEKONSTIGT och oförskämt, otrevligt osv osv att jag inte ville lyssna på ångestframkallande gnäll när jag åt mat eller prata med mat i munnen.

Jag vill ABSOLUT inte prata med mat i munnen.

Så om jag någon gång äter på McDonald´s där det piper konstant eller på Malmö Kebab (alltid ensam) så sitter jag med hörlurar på mig, oftast så kollar jag på något Youtubeklipp bara för att avskärma världen.

Idag när jag åt på Malmö Kebab så hade jag bara mina nya ”hörlurar” med mig (mer info om det i dagarna) så jag lämnade dem i bilen och kollade på ett youtubeklipp utan ljud (för att inte störa andra).

Och idag så insåg jag att det finns något mer störande och osmakligt nog för att få mig att tappa aptiten än McDonald´s pipande eller tjejer gnällande.

Världens mest irriterande bakgrundsljud när man ska äta är inte gråtande barn eller skrikande ex, utan det är två killar vars diskussion ENBART går ut på att säga ”Waaaallaaaa brooooo” till varandra om och om och om igen…

USCH FYFAN!!