Dagens Notiser

** När jag äter mat så vill jag ha lugn och ro.
Och det kan innebära bra musik i bakgrunden.

Mitt ex t.e.x tyckte att detta var JÄTTEKONSTIGT och oförskämt, otrevligt osv osv att jag inte ville lyssna på ångestframkallande gnäll när jag åt mat eller prata med mat i munnen.

Jag vill ABSOLUT inte prata med mat i munnen.

Så om jag någon gång äter på McDonald´s där det piper konstant eller på Malmö Kebab (alltid ensam) så sitter jag med hörlurar på mig, oftast så kollar jag på något Youtubeklipp bara för att avskärma världen.

Idag när jag åt på Malmö Kebab så hade jag bara mina nya “hörlurar” med mig (mer info om det i dagarna) så jag lämnade dem i bilen och kollade på ett youtubeklipp utan ljud (för att inte störa andra).

Och idag så insåg jag att det finns något mer störande och osmakligt nog för att få mig att tappa aptiten än McDonald´s pipande eller tjejer gnällande.

Världens mest irriterande bakgrundsljud när man ska äta är inte gråtande barn eller skrikande ex, utan det är två killar vars diskussion ENBART går ut på att säga “Waaaallaaaa brooooo” till varandra om och om och om igen…

USCH FYFAN!!

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.