Jeweler Critiques Celebrity Chains & Pendants (Drake, Tyler, the Creator, Polo G & More) | GQ

** Ja jag tycker att det där Drake halsbandet är coolt, inte snyggt, väldigt ”simpelt”, om man nu kan säga så om ett väldigt dyrt halsband med stora(!!) diamanter, men där är verkligen ingen design eller imponerande hantverk bakom, men tanken bakom gillar jag väldigt mycket!

Drake X Alex Moss – “Previous Engagements” Diamond chain

** Jag hade ett sådant Jesus-huvud när jag gick i högstadiet, absolut inte så stort, men det jag minns främst med det huvudet var att INGEN visste vem/vad det var.. jag fick höra alla möjliga konstiga gissningar, oftast att det skulle vara Bob Marley..

Inte så stor, men vägde ändå en del, 22 gram har jag för mig, och jag tappade det…

** Jag har i FLERA ÅR velat köpa en ny guldkedja och gärna en med diamanter, men har VÄLDIGT AKTIVT sökt efter en juvelerare/Guldsmed som vill göra något sådant Custom jobb åt mig, och ingen verkar vilja! Helt sjukt!! På fullaste allvar i FLERA ÅR har jag verkligen verkligen aktivt försökt köpa ett nytt halsband, och guldet blir bara dyrare och dyrare…

 

** Nope, det var inget annat där som var det minsta lilla tilltalande..
Och att göra en ny video om rappares kedjor utan att nämna Busta Rhymes nya kedja!!!

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Busta Rhymes (@bustarhymes)

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x