Drake X Alex Moss – “Previous Engagements” Diamond chain

Jag gillar detta =)
Jag tolkar inte alls det som att det är 42 olika kvinnor som han har köpt Diamantringar till, friat till och de har sagt nej, utan tvärtom, att det har varit 42 kvinnor som han har först tänkte fria till men se har de visat att de inte har varit värda det och han har ångrat sig.
Ja som det står i texten, men folk vill ju direkt tolka det annorlunda.

Så därför gillar jag att det är lite olika Diamanter i halsbandet, jag själv hade valt helt olika diamanter för att det verkligen ska se ut som om att de är utvalda vid olika tillfällen.

Jag gillar det för att jag har LITE samma tänk sedan många år tillbaka.

En tjej fick ringen för att hon gnällde en Julafton för att hon inte hade fått en Parfym, som jag hade köpt men bara inte gett henne ännu, detta efter hon hade fått en Minkpäls, öronhängen osv och sen då denna mycket snygga 3 färgade Cartier-ring med 14 Diamanter.
Ja det var samma tjej som tjatade sig till ett stort guldarmband.. Usch!

Men efter henne så köpte jag en Diamant som skulle vara till en vigselring, och den Diamanten bar som jag öronhänge sen i över 20 år i väntan på en fru =)
Nej det måste faktiskt ha varit innan henne till och med.. Så jag kände väl även då att hon var inte värd den diamanten..
Den diamanten SKULLE vara speciell just för att den köptes med det i åtanke och jag bar den dygnet runt just för att den skulle bli ännu mer speciell..
Och ja jag ska ta nytt hål i örat och bära den igen, om någon i Malmö har en piercingpistol så säg till =)

Jag har gett bort ett par Diamantringar under dessa 20 år, men det har inte varit för ett frieri för att den Diamanten har jag ju fortfarande haft kvar som öronhänge.
Den gången som jag TÄNKTE att jag hade en kvinna att gifta mig med så tyckte jag att den Diamanten inte var nog ändå, men den skulle ju användas, så då var tanken att denna diamant skulle användas som en förlovningsring och sen en ännu större diamant som vigselring, eller att vigselringen skulle bestå av 3 diamanter, men chansen att hitta en perfekt matchande till min diamant är ju bara att glömma.
Och sen var tanken 4 Diamanter (för att hon har 3 barn) och så bara blev allt fel designmässigt =)
För att 4 diamanter på en ring, ja det vore okej om de var olika för att de skulle representera 4 olika personer… men nej antalet blev fel, och ha 5 st för att en skulle representera mig kändes fel, och en vigselring som hon ska bära varje dag dygnet runt med 4+ stora diamanter, det är bara jobbigt faktiskt.

Men men, det blev inget av det ändå, hon fick en massa annat istället (bland annat ett väldigt fint diamant-armband) men inget frieri.


Dålig bild för att det är en gaaammal bild.

Jag älskade köpa saker till henne för att hon blev verkligen alltid riktigt genuint superglad, hon grät av glädje när jag köpte en Louis Vuitton väska till henne, som hon sen inte ens vågade använda haha, och av samma anledning så fick jag tjata på henne att använda Rolex klockan hon fick.
Så jag ångrar verkligen att jag inte köpte mer till henne på den tiden av just den anledningen, och idag är jag rädd att hon har kastat allt… för sån är hon när hon är arg.
Och det stör mig mycket för att det är myyycket pengar där i presenter där..
Bara det på bilden är ju typ en halv miljon kronor, på den tiden..

Men trots att jag inte har pratat med henne på flera år så tänker jag dagligen på att min lottovinst hade bland annat gått till en bil till henne =)

Och en till tråkig sak kring det är att hon aldrig visste att jag tänkte och kände såhär.
Det är synd, oavsett hur det är idag.

Nu när jag ändå öppnar mig så pass så kan jag berätta att sista dagen vi pratade så gjorde hon mig väldigt arg för att hon trodde att guldklockan hon fick var en annan tjejs klocka!!?
Så ja det gjorde mig väldigt arg och sen avslutades vår del helt och hållet där.

Men hon är verkligen ett bevis på att det finns tjejer som totalt struntar i värde, pengar, flash, utan det är enbart tanken som räknas.

Jag minns någon tjej som blev väldigt stött för att jag hade en diamantring som jag naivt nog sålde allt för billigt för en fd vän påstod att han skulle fria till sin tjej, så mitt kompispris var min gåva liksom, men hans tjej fick aldrig se ringen och han tjänade nog en 25++ tusen kronor när han sålde den lätt dagen efter..
Men den tjejen jag träffade då blev iallafall väldigt stött… Och nu när jag försöker minnas så vet jag vem det var för att detta måste ha varit minst 17 år sedan.

Den tjejen jag hade på den tiden kanske också var tacksam, jag minns inte alls vad jag köpte till henne då för att det är så många år sedan och ja minnet är ju som det är, men mitt absolut främsta minne av den tjejen var att hon var så extremt dramatisk om ALLT och HELA TIDEN!

Men, så.. Om mitt minne vore bättre och min ekonomi vore MYCKET bättre så hade jag absolut kunnat göra något liknande, det hade absolut inte blivit 42 diamanter hehe, men kanske ett coolt hängsmycke med 5 diamanter eller så.

 

EDIT!
NU minns jag lite bättre! Man måste tänka efter =)
Den tjejen som fick allt för mycket, henne var jag tillsammans med i Gymnasiet, efter henne (när jag fortfarande gick i gymnasiet) så köpte jag Diamanten.
Efter detta så blev jag tillsammans med den här drama-tjejen som jag inte alls minns vad hon fick, säkert en massa för att på den tiden shoppade jag ännu mer än idag, tro det eller ej hehe.
Och sen efter den tjejen så tog jag en paus ifrån drama, eller jag menar tjejer, och sen.. hmmm.. när kan det ha varit.. ?
Jag minns ju mina år genom vilken bil jag hade då, och jag minns inte riktigt vart jag var i bilägandet när jag träffade den bra tjejen.
Jag minns att jag hängde hos en skojare (Redrum Performance, ni som vet ni vet) och sugistrimmade min #350ZRS, så detta kan ha varit… Hmmm.. 2006 kanske?

EDIT
Nej det var 2008 tydligen, men det var ju det året min växellåda rasade, och hon var ju med i bilen då.. hmmm.. ja men det kan nog stämma ändå..
Åren går.

Ja såhär personlig har jag inte varit här i bloggen på minst 10 år så det får räcka där =)

Halsbandet som är gjort av Alex Moss heter “Previous Engagements”  och består av 42 st Diamanter som tillsammans är på 351.38 Carat!

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av AMNY (@alexmoss)

Alltså… Nu blev jag ju jättesugen på något sånt, främst för att ge till min förhoppningsvis blivande fru för att visa hur många som jag valde att INTE gifta mig med före henne, men ja det hade ju självklart tolkats fel ändå..
Men om jag hade haft ett par miljoner kronor över så.

Men.. Jag kan inte ens komma på att det skulle ha varit 5 tjejer genom åren, men låt säga 5 st bara för att (helt ärligt så har det kanske varit 3 st på 40 år), och en väldigt fin Diamant behöver inte kosta 1 miljon kronor, så jag hade nog klarat mig med strax över en miljon totalt, säg 1.5 då, för att man vill ju ha 5 speciella diamanter, ett par av dem gärna färgade.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x