Årsresume : Sneakers 2022

Jag har nog tyckt att detta årliga inlägg är svårt varje år, men i år är det lite svårare, dels pga minnet, dels pga fler missade par skor, och för att jag har köpt många skor som INTE har släppts under 2022.

Men jag har videos på det mesta nytt (vissa resellköp har jag inte velat visa) och för att underlätta för mig själv så ska jag gå helt efter tidigare ”kriterier”.
Så jag går helt efter tidigare inlägg men med svar om 2022 skor.

Jag vill ju alltid göra dessa inlägg i Januari för att det släpps ju skor varje dag, även på nyårsafton, så paret jag vill vänta på och Som jag hoppas få tag på är Air Jordan 2 Chicago, de släpps den 30e så även om jag får dem så får jag dem i Januari nästa år.
Men även om jag får dem så har jag svårt att se att de skulle passa in under några av mina årliga bedömningar.

Jag brukar ju börja med att nämna hur många skor har jag köpt enligt vad jag har listat på StockX, men jag ser i förra årets inlägg att jag bara listade nya släpp, och även förra året så köpte jag en massa ”gamla” skor, så antalet nya par som jag har kommit ihåg att lista på StockX är (jag har garanterat inte listat alla som jag har köpt under tiden på sjukhuset, jag vill minnas att jag tänkt lista dem en efter en efter jag har lagt upp bilder på dem på Instagram, och med tanke på att jag ”kom ut” mitt i vintern så har jag ju knappt ens använt några nya skor, och då inte heller listat dem på StockX, MEN! Om jag bara räknar dem som jag har listat (som då antagligen bara är de par som jag köpte innan olyckan i Juli) så är där bara cirka 30 nya 2022 par listade just nu.
Det låter lite, jag vet att det är mer än så, men ja det håller ju det jag brukar svara folk om att jag köper ett par skor i veckan.

Och om ni inte har läst mina tidiga inlägg från tidigare år så kommer detta inlägg bara handla om de skor som jag har köpt, så inte allt som släppts allmänt under 2022

 

** Årets mest positiva suprice =

Jag hade kunnat lista många skor här, men då blir det fel, men det var många skor i år som gjorde mig gladare än väntat eller som var bättre i kvalite´ än väntat.

Fortsätt läsa ”Årsresume : Sneakers 2022”