The Ultimate MagSafe Charger Review: Which Is the Best?

** Ja jag ogillar trådlös laddning, laddning via kabel använder jag enbart och hela tiden, vid sängen för att kunna ladda medans jag använder telefonen, i bilen för att kunna ladda och använda Apple CarPlay, vid datorn för att ladda och överföra filer, med mina bärbara laddare för att det går endast via kabel med de alla jag har.

Och nu sedan ett par veckor tillbaka så vill inte min iPhone reagera på något alls via laddporten, dvs inte bara laddningen som ej går utan över överföring av filer.
Så jag köpte ett helt kitt med rengöringsgrejer, hjälpte inte, gick till Apple där två personer kollade och sa att den var ren, köpte nya kablar, projekt projekt, går till Apple igen för att få hjälp, får gå därifrån igen med en bokad tid till idag, där de kommer fram till att den laddar inte nej, och det kostar 6000 kr att laga hos dem…

Men att jag borde gå till Media Markt där jag har köpt den och fortfarande har ångerrätt… men ja det låter som projekt och jag behöver ju ”bara” hålla ut cirka 4 månader till iPhone 15 kommer…..

Så ja, jag är nu tacksam att jag faktiskt har kvar 2 st trådlösa laddare, efter att ha gett bort en MASSA! Jag gav nog bort 8 st i Julklappsspelet förra året!
Och enda anledningen till att jag hade två hemma nu var för att den ena skulle bli en present till Kooz (Lexus laddare) och den andra fick jag när jag köpte något annat.

Så ja, nu får det bli långsam trådlös laddning, och då måste jag köpa MagSafe bärbar laddare, till bilen, trådlös Apple CarPlay osv osv osv….

Ja jag insåg ju sen efter jag hade lämnat Apple store att jag kunde ha köpt på mig en massa där på plats, men men, bättre att undersöka vad som är bäst och sen så är det säkert billigare via amazon.se ändå.

Best Magsafe Chargers in 2023 | The MUST HAVE Magsafe Accessories!

I Spent $800 On MagSafe Car Mounts. What’s The Best Charging Car Mount For The iPhone 14?

10 Best MagSafe Accessories For iPhone 14

Best iPhone 14 MagSafe Battery Packs

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x