Koenigsegg v 1000hp Audi TT v Porsche 911 Turbo S: DRAG RACE

** Ja det är ”den enda bil” som jag aldrig testade min #350ZRS mot som jag ville, och försökte, flera gånger, och frågade Koenigsegg om vi kunde göra det på deras flygfält när de ändå är ute och testar sina bilar, men nej det gick inte tydligen, så jag fick aldrig testat min bil mot en Koenigsegg…

Ja jag har ju inte testat den mot en Bugatti i heller osv osv, men just mot just en Koenigsegg blev ju intressant efter deras 1:1 bil och eftersom de ligger här bara någon timme ifrån mig.

 

**  Jag tror absolut att Porschen tar starten, sen är frågan om den starten är tillräckligt för att räcka hela vägen.

Men rullande så MÅSTE ju Koenigsegg piska Porschen rejält.

** AUDIn är ointressant och jag tror absolut inte att den kan få en bättre start än Porschen oavsett antalet hästkrafter.

** Jepp, som väntat, och ännu ett bevis på att en trimmad bil med påhittade siffror bara är trams OFTAST.

** Bara det att AUDIn inte alls var med på det rullande testet.

** Så det gick exakt som väntat, och poängen här är att man ska inte lita på trimmare med påhittade siffror, en fler miljoner kronors bil med över 1000 hk är bara imponerande långt över lagliga hastigheter, och där är nog bara en handfull bilar som slår en 911 Turbo S från stillastående till våra max lagliga 120km/h.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x