Dagens Notiser

** Ja jag har absolut en släng Aspergers, men jag förstår verkligen VERKLIGEN inte varför folk tar ALLT jag skriver så extremt negativt som inte ens borde vara möjligt, och denna frågan ställer jag mig själv dagligen, folk måste tro att jag är sur och arg hela tiden och bara för att jag skriver korrekt och tydligt så är jag då absolut sur och arg.

Konstigt och jobbigt.
Jag hade kunnat visa er så många exempel, men jag vill inte ”hänga” ut folk.

Men jag kan ge er ett exempel som blev en diskussion i natt.

Under någon av alla mina bilder från sjukhuset så kommenterade en tjej ”Så många som bryr sig”, bara det, vilket jag anser absolut kan tolkas sarkastiskt, men jag svarade med en smiley ”Varför förvånar det dig? 😉 ” och då var jag tydligen en jättehemsk människa för det

Ja jag förstår att hon var onykter i natt, men jag var verkligen enligt mig så trevlig jag kunde vara, och såhär slutade det innan hon tog bort mig som vän

OBS!
Ja jag är gissar starkt på att hon var onykter och redan irriterad på annat, men ändå, detta är hur det slutade det, och ja jag kommer visa någon av er hela chatten 😉

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x