Genesis G90 vs Lexus LS – Can Genesis pull a Lexus? – Test Drive | Everyday Driver

Ja jag HATAR ju att prata om saker som jag ännu inte har köpt, oftast för att det 99% av gångerna slutar med att jag INTE köper det, av någon anledning,
och jag har redan nämnt ett par gånger att jag verkligen aktivt försöker köpa en Genesis G90 ett bra tag nu, så pass att jag är kompis med en av höjdarna på Hyundai Sverige, så pass att jag har fått en hel del inside info om en massa, och slutsatsen av det hela är att de skulle jättegärna sälja en sådan bil till mig men de FÅR inte sälja en Genesis till mig för att de är inte ”godkända” i Sverige, Hyundai måste betala en massa skatter och avgifter bla bla bla för varje ny modell som ska säljas i Sverige osv osv.

Deras råd för några månader sedan var att importera en själv ifrån Tyskland, där Genesis säljs, men konstigt nog så säljer de inte G90 förrän nästa år, om vi har förstått det rätt..
Modellen finns på deras hemsida och informationen om datum eller pris är enbart ”Price to be announced soon.”

https://www.genesis.com/de/en/models/g90.html

MEN! Senast jag pratade med honom så blev det en rätt längre diskussion än väntat då han på fullaste allvar ville säga att denna bil som han aldrig har sett live, är av bättre kvalite´ än Lexus LS invändigt…

Och ja det är väl det jag HOPPAS på, och jag har allt för lite erfarenhet av dagens Lexus LS, som jag tror inte ALLS är som den jag hade..

Men när jag då såg att någon hade jämfört just dessa två bilar så blev det ett perfekt tillfälle att dra upp detta här i bloggen =)

** Och ja, jag är besviken på dagens Lexus LS utan att ens ha kört en, så den ”prisvärda lyxbil” som jag är mest sugen på nu är utan tvekan denna prisvinnare Genesis G90

** Jepp.. LS ska ha en V8, så enkelt är det.
Ha det iallafall som alternativ som på de andra karosserna! (jaja inte alla karosser)

** Ja jag tycker det är synd att Genesis har skippat sin V8a också…
Men jag vill ha bilen enbart pga insidan ändå, den är inte supersnygg utvändigt, det är ingen ”rolig” drivlina, så det är helt och hållet pga lyxen på insidan som lockar mig.

** Det är ENBART en absolut fullutrustad som intresserar mig

** Ja det är ännu en bil gjort för en passagerare i baksätet, som nästan aldrig användes i min Lexus LS600h L.. men men.

** G90 är ju absolut inte ful =)
Nästan så att jag inte hade satt ”mina” fälgar på den, kanske inte direkt iallafall.

** Den känns så lyxig alltså….
Jag måste nog ha en…

Is a generic luxury car worth it?

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x