Dålig Service : Apple Support

Allt för länge så har jag haft problemet med att min telefon ändrar mina kontakters födelsedag, de flyttar fram allas födelsedag med en dag, och ni som har mig på Facebook vet hur viktigt jag tycker födelsedagar är.

Så jag har kontaktat Apple angående detta ett par gånger, såhär har det gått till de senaste gångerna.

Jag ringde in, fick tala med någon, förklarade allt, vi  kollade ett par saker, han klarade inte av att lösa det så han kopplade mig vidare till en expert, han bad mig vänta i telefon, han kom tillbaka efter en LÅNG stund och frågade om han kunde ringa upp mig istället när han har en lösning så jag inte ska behöva vänta längre, så ja absolut, redan vid detta laget så hade jag haft dem i telefon över en timme.

Han ringde inte upp, jag minns inte när det var jag ringde, men jag fick ett mail den 31 Mars där jag skulle svara på hur nöjd jag vad med min Apple-Support, där skrev jag precis som det var, jag skulle bli uppringd, ingen ringde upp mig.

Den 21 Maj så mailar jag dem och frågar hur det går.

Idag så skrev jag till dem via Apple Support Appen, de hade ingen lösning, så de frågade om jag kunde bli uppring av deras experter, ja gärna.

Han som ringer till mig klagar flera gånger på att han hör mig dåligt, jag säger att jag talar tydligt med min iPhone i handen precis vid munnen, då slutade han nämna att han hörde mig dåligt.

Vi går igenom exakt samma saker igen som senast, jag säger detta till honom och ber honom kolla min historik istället, under tiden som han letar efter min historik hos Apple Supporten, som han inte verkar hitta, så ”bryts” samtalet, jag förväntar mig självklart att han ska ringa upp mig, men nu en timme senare så har de fortfarande inte ringt upp mig, men andra ord så är det deras sätt att slippa problem som de inte har lösning på.

 

UPDATE

Jag skrev till dem i chatten via telefonen, blev uppringd igen, till INGEN nytta alls! Nu vill de skylla på att jag använder GMail i telefonen, vilket jag INTE gjorde innan ändå så.

Jag ändrade det på deras begäran i våran, så jag ändrade så att jag använder samma mail på Gmail, telefonen och Facebook, men nu var inte det bra 😉
UPDATE
Och nu efter deras felsökning så saknas en massa kontakter!
(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x