Dagens Notiser

** Jag har väldigt svårt för att inte vara irriterad varje dag nu känns det som.

Så för att hålla det kort, jag såg fram emot Tisdagsträffen idag, jag har inte varit där på länge pga dåligt väder och idag så skulle Corvette klubben stå där =)

På väg till Tisdagsträffen så får jag punktering, alla frågar vad som hände eller vem som har skurit däcket (varför alltid så dramatiska!?), men det är helt enkelt våra pinsamt dåliga svenska vägar tror jag, jag vet inte vad som hände iallafall, men jag märkte ju det snabbt tack vare FOBO Tire och tyckte att jag skulle klara mig fram till närmsta bensinmack och kolla läget istället för att stanna på motorvägen, men luften var borta helt rätt snabbt och när jag svängde av motorvägen så gled gummit av däcket,

men jag kom fram till bensinmacken iallafall och där idiotiskt nog när jag och brorsan skulle projektera med att få in en domkraft under bilen så råkar jag köra på en jävla stolpe och spräcker fronten!!

Men vilket som, superstort tack till min lillebror som åkte och lämna barnen hos mina föräldrar, åkte till jobb för att hämta saker och byta bil, körde till mig och projekterade med att få på reservhjulet, STORT tack!

Men ja medans jag väntade på brorsan så la jag upp en bild på Instagram för att visa att jag inte struntade i Tisdagsträffen av eget val.

Och där då så fick jag minst 20 frågor om vad som hände och där säkert 18 av dem antog att någon hade skurit sönder mitt däck…

Och under tiden som jag då håller på med min punktering så var det två personer som ABSOLUT INTE hade tänkt komma och hjälpa mig som ringde och ställde korkade frågor, där den ena SOM JAG NYSS HAR SVARAT VIA TEXT frågar ”Hur går det?”

Och den andra idioten ringer för att fråga ”Alltså vad är det för fel på dig?”
Och jag reagerar direkt och frågar vad hon menar (ja tjejer båda två som ringde) och då säger hon ”Måste du köra så fort eller?”, och där var det nog för mig att vara trevlig mot idioter!

Så nu får jag nog ta ett par dagars paus från att vara trevlig mot idioter till ingen nytta.

 

Och ja, shit happens, tro det eller ej, även om man kör UNDER 110 km/h i rusningstrafik på motorvägen.

Och om ni märker att ni tappar luft ur ett däck eller om ni får total punktering så SKA NI ABSOLUT stanna så snabbt som möjligt vid vägkanten och inte köra vidare.
Och där ringer ni efter hjälp efter ni har satt ut varningstriangeln.

Jag körde vidare enbart för att jag kände att det skulle vara säkrare för mig och brorsan att byta däck på en parkeringsplats än vid rusningstrafik på motorvägen.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x