Dagens Filmtips : New Kids Turbo

Jepp, jag nämner denna filmen igen, en film som alla måste se, minst en gång, jag själv ser den flera gånger om året, och det har jag gjort sedan 2011.

Frågan ”Vilken är din favoritfilm” får man ju ofta, och då är mitt svar ”New Kids Turbo”, nej det är inte den bästa filmen jag har sett, det är inte ens min favoritfilm egentligen, men det är den film som jag tycker borde uppmärksammas och ses av fler, jag har ännu inte stött på en enda person som har sett filmen INNAN min rekommendation att se den, och sen de som har sett den med eller pga mig har sen sett den flera gånger om =)

Där finns ingen trailer som kan ge filmen en rättvis bild över hur rolig den är, så bara ta mitt råd och se den.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x