$1000 Jordans CUT IN HALF – 100,000 Subscriber Video – Shattered Backboard 1.0

Det ska bli MYCKET intressant att få höra vad en icke-sneakerhead läderexpert har att säga om de hypade Air Jordan 1 Shattered Backboard

** Jag tror inte att han kommer att vara jätteimponerad.
Jag har inga SBB, och jag vet att det är mjukt och bra läder på dem, men det är inget magiskt bra läder, eller läder värt 10 000 kr, och det är inte heller unikt bra läder på dem, där är visst andra Air Jordan 1 med nästan lika bra / lika bra / bättre läder, som t.e.x Sail eller kanske till och med Bloodline.
Men de som ständigt kommenterar i mina videos om att det inte är en CHANS att de har lika bra läder som SBB, ja de har aldrig känt på några av dessa 3 paren ens.

** Dessa skor har ju så högt resellvärde enbart pga hype som är skapat enbart pga att folk säger att dessa är de bästa Air Jordan 1 kvalitetsmässigt någonsin.
Men Sail skorna hamnade på REA 😉

** Jag blir lika förvånad varje gång att hans kniv klarar av det, att han inte använder en bandsåg eller något istället.

** Precis som jag misstänkte, det svarta är som på de flesta AJ1.
Så därför säger jag åter igen att både Sail och Bloodline är bättre än dessa eftersom HELA skon är av samma mjuka läderkvalite på dem.

** Jag vill höra mer om det vita/sail färgade lädret, det är ännu bättre än det orangea vill jag tro.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x