Dagens Bilder : Semester

När jag tänker efter, visst jag reser väldigt sällan, och har bara varit på 3 solsemestrar någonsin, tror jag, men utöver mitt egna damsällskap som jag har haft med mig, så senast jag såg snygga tjejer på en strand var i Kroatien 2016… På fullaste allvar..
Sedan dess så har jag BARA varit på stränder med familjer eller pensionärer!

Men ja, jag har haft snygga tjejer med mig själv som sällskap, så det är jag ju tacksam över såklart, men alla dessa tusentals bilder och allt dagdrömmande om en solsemester med en massa snygga tjejer, jag har aldrig varit med om det, det minsta lilla LITE i det stuket var då 2016.

Och ja nu är jag ABSOLUT för gammal för att kolla på främmande tjejer i bikini!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x