Corvette Z06 review: The most powerful NA V8 in the WORLD!

** Absolut en drömbil

** Hmm ja jag hade nog också haft den lite mer ”sleeper” utan vingen.

** Ja, se där, dessa officiella 0-100 tider är vad tillverkarna har lyckats med kanske bara EN gång under absoluta ultimata förhållanden, därför har officiella 0-100 tider alltid varit ointressanta för mig, så när två pajasar står och skryter om officiella 0-100 tider istället för att bara jämföra så är det bara pinsamt, vilket allt för få verkar förstå.

** Ja resellpriserna på dessa HOS AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE är så extremt fel som det kan bli! Utöver att Corvette ska alltid piska Porsche och Ferrari trots att de kostar hälften så mycket.
Folk måste sluta betala resell oavsett hur rika de är och oavsett hur mycket de vill ha produkten, de måste ju förstå att detta kommer att öka retailpriserna på allt och INGET kommer att vara prisvärt i framtiden!

** Ja Corvetter har nog alltid haft väldigt långa dörrar vilket gör det väldigt jobbigt att ta sig in och ur när jag har en bil parkerad sidan om, speciellt med C4orna som har rutor som lutar inåt väldigt mycket.

Så ja, ”Lambo-dörrar” är en bra lösning, men han här har satt något billigt crap med väldigt dåliga dämpare, vilket syns TYDLIGT både när han fäller ner dörren och försöker ta upp den, så det är ett PERFEKT bevis på varför ni inte ska montera billiga ”sax-dörrar”.
Jag tror fortfarande att LSD är det billigaste du kan köpa som inte är totalt crap.

https://www.lsd-doors.com/

De har funnits i över 20 år, de gör BARA detta, så då borde de ju kunna sin sak.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x