Dagens Konsert : Snoop Dogg & very special guests: I Wanna Thank Me

Först och främst, ja jag säger absolut att jag tycker om Snoop Doggs musik, ja majoriteten är crap, men hans första skiva är en av väldigt få skivor som är nästan så bra att man kan låta den rulla från början till slut utan att hoppa över en enda låt (där är en dålig låt), det är en rekordbra debut osv osv, och ja efter det så har han varit med på många väldigt bra låtar.

Men… Majoriteten är inte bra, han är absolut så ”sell-out” som man kan vara.
Men den är en HipHop legend som man bör se live nån gång bara för att ha gjort det, och det har jag redan, och den konserten var verkligen en besvikelse.
Det var då han skulle sluta med Rap helt och hållet och syssla enbart med Reagge istället, så hela den konserten så märkte man att han var SÅ trött på sin egna musik.

Så den konserten var bara en besvikelse

Kvällens Konsert : Snoop Dogg

Och nu kom jag ihåg att jag såg ju honom en gång till efter det, men den konserten lämnade jag för att danskar luktar skit och röker mer än vad de andas.

Gårdagens Konsert : Snoop Dogg @Tivoli Köpenhamn 

Men den är den första konserten där som har gjort att jag är mycket nöjd med att spela hans musik, inspelade musik, när jag vill.

Denna konserten som jag var på ikväll har jag fått en massa frågor om i ett år, mer än ett år, denna konserten skulle ju ha varit förra året. men nej det har inte lockat alls.
Det har också varit en massa konstiga spekulationer om denna turne, att det skulle vara hans avslut, hans sista turné bla bla bla, skitsnack har jag sagt.

Men så var det en vän som sa i veckan att ingen av hennes vänner vill se Snoop, hon har en biljett över, bla bla, och jag vet själv hur tråkigt det är att missa konserter pga inget sällskap, så ja jag kan väl joina.

Och här är mina notiser från kvällen.

** Det danska bandet var riktigt dåligt, varför gör danskarna såhär gång på gång? Är det för att de är kompisar med någon eller vad är det frågan om? Inte ens danskarna i publiken gillade detta.

** Hela det här med ”very special guests” är för att han inte vet vem som orkar uppträda med honom antar jag.
Tidigare så har Warren G och Dog Pound uppträtt med honom, det hade jag gärna sett, ikväll så var det de två tråkigaste från D12, eller bara en tror jag och en kompis till honom då.

Och de var riktigt tråkiga..

** Sen var det en paus på nästan 20 minuter med underligt låg musik.

** Insläppet började 18:00, han skulle vara på Scen 19:30, jag sa att han kommer TIDIGAST vara på scen 21:00, och han var på scen 21:40, och då var jag så trött att jag nästan somnade sittandes.

** Och ja, det var överlag ”bra”, inte dåligt iallafall.
Jag förstod inte alls poängen med stripporna som var med på typ vart 3e låt bara, och det var mest fokus på en kille utklädd till hund som ”digga” till musiken.
Och efter cirka 20 minuter så tog han en paus där DJn spelade låtar som han själv ABSOLUT borde ha kört live..
Och sen när han kom tillbaka så körde han en klassisk gammal låt med en helt annan och mycket sämre bakgrund.. Vad var poängen med det?

Och sen så körde han en MASSA låtar som han själv inte är med på ens… Alltså mer än hälften av låtarna som han framförde är låtar som han själv inte är med på…
Han uppträdde uppträdde mindre än en timme, konserten höll på i 70 minuter och hans paus var minst 10 minuter.
Han har ABSOLUT låtar så han kan fylla en timme själv!
Men nej, han framförde en massa andra låtar istället… Mycket konstigt..

** Och sen då klassikern som gör att jag verkligen verkligen vill undvika gå på konsert i Danmark fler gånger, de röker konstant, även inomhus.
Jag tröttnade till sist så jag gick och sa till vakterna, som först bad mig peka ut dem, vilket jag gjorde, men nej då rökte de ju inte såklart och jag var tvungen att gå tillbaka till min plats.

Och här på fullaste allvar så hade jag nog sparkat den ena killen i huvudet om min syn hade varit bra nog för att ta en fight med 5 killar.

** Så nej, konserten var inte dålig, det var bättre än den första konserten (den som jag minns), men jag hade varit lika nöjd med att vara hemma och lyssna på hans inspelade musik, om inte mer.

** Så för att avsluta positivt så är jag iallafall glad att han nu tillåter Spotify att ha hans musik igen.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x