Kommande Konsert : Wu-Tang Clan & Nas: A NY State of Mind – Stockholm & Köpenhamn

Jag visste väl att de skulle fortsätta utanför USA också =)
Deras turne har varit väldigt älskad i USA =)

Och självklart så vill jag se dem igen, men..
Method Man är främst en skådespelare numera (vunnit två priser nu till och med för det!), så han dök upp ibland bara som suprice på USA turnen, så nej han kommer mycket troligt inte hänga med till Europa, och jag har sett Wu-Tang Clan både med och utan Method Man, han är utan tvekan 75% av showen.

Och nej Busta Rhymes lär ju absolut inte gästspela här i heller..
Så man skulle ha sett detta i USA helt enkelt =)

Plus att jag är rätt orklös numera, men det vore superkul att åka upp till Stockholm och se konserten med en massa vänner där, annars så får jag åka ensam till Köpenhamn som vanligt.
De firar liksom 30 år i år!

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Wu Tang Clan (@wutangclan)

Så datumen är 2 Juni i Stockholm och 3 Juni i Köpenhamn, biljetterna släpps nu på Onsdag den 2 Mars.

 

Wu-Tang Clan

“Wu-Tang Clan anses av många vara den största hiphopgruppen genom tiderna och har turnerat som en grupp sedan deras debutskiva kom ut 1993. Gruppen grundades i New York i början av 90-talet och består av medlemmarna RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, U-God, Masta Killa, Inspectah Deck, Cappadonna och den avlidne Ol’ Dirty Bastard (ODB). Som grupp har Wu-Tang Clan tre platinaalbum bland sina åtta skivor, och gruppens kompletta antologi (inklusive soloalbum) består av fler än 85 album.”

Nas

“Nas är en av hiphopshistoriens största namn och en av de viktigaste artisterna i modern tid. Debutalbumet “Illmatic” från 1994 räknas som ett ikoniskt verk och anses fortfarande av många vara det främsta rapalbum som släppts. 1996 kom genombrottet med dubbelplatina för “It Was Written”. 2020 släpte Nas “King’s Disease” som vann “Best Rap Album” på Grammys året efter. Uppföljaren “King’s Disease II” som även det nominerades till kategorin “Best Rap Album” på Grammy Awards.”

Method Man Explains why he’s not participating in the Wu-Tang Clan tour “I have options”

** Den senaste gången jag såg Wu-Tang Clan i Köpenhamn så vet jag att jag var besviken, men jag inser nu att tydligen så var jag så besviken att jag inte ens skrev ett inlägg om den konserten.
De var absolut inte dåliga, men det var en sådan konsert med flera andra artister osv.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x