Dagens Notiser : @SirPierre.se Instagram

Ja det är ju mycket mycket tydligt att folk bara är van vid att jag enbart lägger upp dagsaktuella bilder, det har jag verkligen märkt nu när jag har lagt upp lite gamla bilder i brist på annat dessa månader.
Så när jag häromdagen la upp 5-6 sommarbilder på min gröna Corvette, där den ena bilden var från en besiktning 2020, så fick jag frågan om jag hade orkat ta mig och besiktiga bilen nu..
Så ja jag ska helt enkelt hålla mig till att bara lägga upp nya bilder.

Och de gamla bilder och videos som jag har väntat på i några år ifrån alla dessa olika ”Instagram-fotografer”, ja det är ju bara att glömma.

Men så angående min Instagram, som började som ett strikt sneaker-Instagram (hette nog Sir Pierre Sneakers från början eller Sneaker Pierre) men som sen blev mitt huvudkonto efter ett knäppt ex gjorde mig irriterad en morgon.
Men det är ändå främst sneakers på mitt Instagramkonto, trots att de väldigt få gånger jag lägger upp bilder på bilar så får de utan tvekan många fler likes.

Ja nu kan ni inte se bilderna ändå, men jag ville ändå berätta.

Ända sen en ”utmaning” 2016 så har jag mer eller mindre burit nya skor varje dag (förutom två par beaters och de jag hade på sjukhuset nu), och har alltså inte lagt upp samma par skor på Instagram mer än en gång, tills nu.
Och varför jag gjorde det var enbart för att jag såg att Air Jordan 12 “Cherry” mycket troligt ska släppas till vintern nu 2023

Air Jordan 12 “Cherry”
Color: White/Black-Varsity Red
Style Code: CT8013-116
Release Date: Holiday 2023
Price: $210

Så då tänkte jag att det kanske är dags att använda mina från 2009 en andra gång, och det regnade ändå den dagen så ett gammalt redan använt par dög bra.

Ja jag vet att ni inte kan se bilderna men här är mitt enda par skor som jag har visat två gånger på Instagram på minst 6 år och över 4 000 bilder.

https://www.instagram.com/p/CnWVSYQLWT2xYRrrvelOaJf1UOgMLYp1-IT2-00/

Jag har varit väldigt noga med detta och har fortfarande en massa skor som jag inte har haft på mig / visat på Instagram ännu, så ja det känns lite konstigt att bryta det nu med att bara visa ett par skor en gång, och ja löjligt att det ibland stör mig så pass att jag vill radera bilden, men jag raderar aldrig upplagda saker så nej, den får vara kvar, nu har jag iallafall gått ut med det officiellt att jag har visat samma par skor två gånger!

Jag har nu skrollat LÄNGE på mitt Instagramkonto för att hitta första bilden på skorna, men jag hittar inte den/när det var, men jag vet om att jag har visat dem en gång tidigare.

Och det kan mycket väl vara att jag gjorde så innan också, men jag vet specifikt att en kille som jobbade på FootStreet sa till mig 2016 att det vore kul om jag bar nya skor varje dag, och sedan dess så har jag mer eller mindre gjort det och iallafall bara lagt upp bilder på ett par skor en gång.
Och de skor som jag har dubbletter utav, där har de båda fått vara på bild samtidigt om jag har visat dem överhuvudtaget.

UPDATE
Jag är nu nere på December 2015 och har ännu inte hittat första bilden på Cherry 12 eller när jag började med att lägga upp ett par skor bara en gång, så det var nog innan 2016 ändå..
Det enda jag ser 2015 är två olika bilder på samma par skor direkt efter varandra, vid två tillfällen, så man kunde nog inte lägga upp flera bilder i ett inlägg på den tiden bara, så jag räknar det ändå som att visa ett par skor en gång =)

UPDATE

Fortsätt läsa ”Dagens Notiser : @SirPierre.se Instagram”

Dagens Sampling : DJ Honda & Mos Def – Travellin’ Man

Ja jag hade ju förr flera saker som jag alltid gjorde när jag skulle resa, och denna låten har ni sett att jag har delat flera gånger här i bloggen, en väldigt bra låt som jag tycker om väldigt mycket, men jag ville absolut ha något sagt med texten och till tjejen jag då hade.

I’m leavin’ on the next plane
I don’t know when I’ll be back again
Kiss me and smile for me
Tell me that you’ll wait for me
Hold me like you know I’ll never go
Even though you know I will

Mos Def – Leaving on a Jet Plane / Travellin’ Man

** Jag har länge undrat vad DJ Honda har släppt sedan sin peak då han släppte flera riktigt bra låtar! och sen blev det helt tyst från honom.

https://glamourpath.com/dj-honda

https://www.djhonda.co.jp/about-english

https://en.wikipedia.org/wiki/DJ_Honda

 

Jag vill starkt minnas att där är flera versioner av den låten, men jag hittar inte dem.  Det som finns på youtube heter ”Remix”, ”Video Version” men de låter likadant.

The Untold Story of Mos Def’s Travellin’ Man

Här är samplingarna tagna från

Fortsätt läsa ”Dagens Sampling : DJ Honda & Mos Def – Travellin’ Man”