Dagens Notiser : @SirPierre.se Instagram

Ja det är ju mycket mycket tydligt att folk bara är van vid att jag enbart lägger upp dagsaktuella bilder, det har jag verkligen märkt nu när jag har lagt upp lite gamla bilder i brist på annat dessa månader.
Så när jag häromdagen la upp 5-6 sommarbilder på min gröna Corvette, där den ena bilden var från en besiktning 2020, så fick jag frågan om jag hade orkat ta mig och besiktiga bilen nu..
Så ja jag ska helt enkelt hålla mig till att bara lägga upp nya bilder.

Och de gamla bilder och videos som jag har väntat på i några år ifrån alla dessa olika ”Instagram-fotografer”, ja det är ju bara att glömma.

Men så angående min Instagram, som började som ett strikt sneaker-Instagram (hette nog Sir Pierre Sneakers från början eller Sneaker Pierre) men som sen blev mitt huvudkonto efter ett knäppt ex gjorde mig irriterad en morgon.
Men det är ändå främst sneakers på mitt Instagramkonto, trots att de väldigt få gånger jag lägger upp bilder på bilar så får de utan tvekan många fler likes.

Ja nu kan ni inte se bilderna ändå, men jag ville ändå berätta.

Ända sen en ”utmaning” 2016 så har jag mer eller mindre burit nya skor varje dag (förutom två par beaters och de jag hade på sjukhuset nu), och har alltså inte lagt upp samma par skor på Instagram mer än en gång, tills nu.
Och varför jag gjorde det var enbart för att jag såg att Air Jordan 12 “Cherry” mycket troligt ska släppas till vintern nu 2023

Air Jordan 12 “Cherry”
Color: White/Black-Varsity Red
Style Code: CT8013-116
Release Date: Holiday 2023
Price: $210

Så då tänkte jag att det kanske är dags att använda mina från 2009 en andra gång, och det regnade ändå den dagen så ett gammalt redan använt par dög bra.

Ja jag vet att ni inte kan se bilderna men här är mitt enda par skor som jag har visat två gånger på Instagram på minst 6 år och över 4 000 bilder.

https://www.instagram.com/p/CnWVSYQLWT2xYRrrvelOaJf1UOgMLYp1-IT2-00/

Jag har varit väldigt noga med detta och har fortfarande en massa skor som jag inte har haft på mig / visat på Instagram ännu, så ja det känns lite konstigt att bryta det nu med att bara visa ett par skor en gång, och ja löjligt att det ibland stör mig så pass att jag vill radera bilden, men jag raderar aldrig upplagda saker så nej, den får vara kvar, nu har jag iallafall gått ut med det officiellt att jag har visat samma par skor två gånger!

Jag har nu skrollat LÄNGE på mitt Instagramkonto för att hitta första bilden på skorna, men jag hittar inte den/när det var, men jag vet om att jag har visat dem en gång tidigare.

Och det kan mycket väl vara att jag gjorde så innan också, men jag vet specifikt att en kille som jobbade på FootStreet sa till mig 2016 att det vore kul om jag bar nya skor varje dag, och sedan dess så har jag mer eller mindre gjort det och iallafall bara lagt upp bilder på ett par skor en gång.
Och de skor som jag har dubbletter utav, där har de båda fått vara på bild samtidigt om jag har visat dem överhuvudtaget.

UPDATE
Jag är nu nere på December 2015 och har ännu inte hittat första bilden på Cherry 12 eller när jag började med att lägga upp ett par skor bara en gång, så det var nog innan 2016 ändå..
Det enda jag ser 2015 är två olika bilder på samma par skor direkt efter varandra, vid två tillfällen, så man kunde nog inte lägga upp flera bilder i ett inlägg på den tiden bara, så jag räknar det ändå som att visa ett par skor en gång =)

UPDATE

Jag la upp mycket annat än skor under 2015, så det var kanske där jag gick från att ha det som ett strikt sneakerkonto till mitt enda konto.
Men ja så för att vara safe så säger jag att sedan 2016 och fram tills 2023 så har jag bara visat ett par skor en gång på Instagram, och ni som följer mig på Instagram vet att där är mååånga bilder på skor 😉

 

** Det är riktigt trist att inte kunna se statistik, så jag kommer nog göra mitt konto öppet igen, för att jag fick min poäng bevisad där det helt plötsligt är väldigt många helt främmande människor som vill följa ett stängt konto 😉

** Jepp 2015 så var det bilder på allt möjligt, mat, bilar, event, Ja en massa skor också men inte bara eller främst skor, så då när jag ”tog över” mitt sneakerkonto och gjorde det till mitt personliga konto så la jag nog medvetet upp allt annat än skor på den tiden, och sen då blev det främst skor igen 2016.

** Antingen så vill inte Instagram låta mig skrolla tillbaka längre än April 2014, eller så var det då jag mycket dumt och ångerfullt raderade mitt allmänna Instagramkonto men då över 3000 bilder och började om helt på nytt på detta ”Sneaker-kontot” istället.
Jag ångrar det så mycket i efterhand, att jag inte ens sparade bilderna innan jag raderade kontot!
Men när jag vaknar av ett SMS där mitt ex som jag redan då inte hade träffat på flera år skickar screenprints och frågar hur jag känner vissa tjejer som gillat mina bilder osv osv, ja då fick jag verkligen nog och tog bort kontot, för att bara blocka henne räckte inte eftersom jag nog hade blockat 7-8 av hennes fejkkonton som jag insåg att det var hennes konton som var skapade bara för att snoka på mig.

Usch hon var verkligen bara slöseri med tid den tjejen också.
Jag hade redan då ny tjej sen säkert 5 år tillbaka och det var slut mellan mig och denna tjejen sedan säkert 7 år tillbaka, men hon var så psyk som man kan vara.
Usch jag blir bokstavligen svettig bara jag tänker på henne.

Jag har många fler sjuka historier om henne, allt från att hon fejkade sin död, fejkade våldtäckter, rån, sjukdomar, ja hela hon var en lögn, till att hon kom fram till mig och min tjej när vi är ute och äter och påstår att hon fortfarande är tillsammans med mig, till att min dåvarande flickvän dumt nog svarar när hon tar kontakt med henne och tror på alla hennes lögner, så jag fick nog motbevisa lögner i två år efter det.. USCH!

(Visited 16 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x