Dagens Notiser : Instagram synkning med Facebook

** Jag har ju både en Pierre-Facebook och en SirPierre-Facebook, så för att inte trötta ut mina vänner med massa bilder på skor så har jag synkat mitt Instagramkonto med SirPierre.se-Facebooksida.

** För ett tag sedan så fick jag frågan på Facebook om jag vill synka mina bilder med Instagram, rent automatiskt så klickade jag på ”Ja” eftersom jag vill ha det så.. Men jag har ju redan det så?
Efter det så OM jag laddar upp bilder på min privata Facebook (vilket jag väldigt sällan gör) så publiceras de på Instagram också… Och jag blir inte av med detta..
Jag har verkligen gått igenom alla inställningar men hittar inget om detta, har googlat om det men har ingen lösning på hur jag blir av med denna synkning.

** För någon dag sedan så gjorde jag om mitt Instagramkonto från ett företagskonto till ett privat-konto, med med samma app-synkningar som tidigare, efter detta så publicerade Facebook en sneakerbild på mitt privata Facebookkonto istället för på SirPierre-Facebookkontot..
Jag gick igenom alla synk-inställningar igen och såg att Instagram på egen hand hade valt att synka med Pierre-kontot.
Jag ändrade allt igen och nu ska det igen verkligen vara synkat med SirPierre-Facebook, men ändå så publiceras inte bilderna på SirPierre.se-Facebook..
Inte ens när jag i efterhand går in för att manuellt ”Publicera i andra appar” så vill det inte i heller..

Okej, jag kan förstå att Instagram inte tycker att det automatiskt ska publicera bilder från ett privat konto till en offentlig Facebooksida, men när jag har det rätt synkat OCH flera gånger manuellt väljer att publicera på den synkade Facebooksidan, ja då ska det ju verkligen gå som jag vill!
Men nej det vill sig inte.

Så med tanke på att samma företag äger båda apparna så fungerar det pinsamt dåligt.

** Så nu har jag dessa alternativ

1: Ha mitt Instagramkonto offentligt igen.
2: Manuellt ladda upp de bilder jag vill ha på SirPierre-Facebook, som då kommer hamna i en annan mapp än de tidigare Instagrambilderna.
3: Manuell radera mina Facebookbilder på Instagram som automatiskt hamnar på Instagram trots att jag inte vill det och har Instagram synkat med ett helt annat konto.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x