Dagens Notiser

** Ja på tal om att färga skägget (jag skrev om det häromdagen) så tänkte jag göra det nu, jag öppnar mitt nya paket som jag köpte på ICA, och där är det någon annan som har öppnat paketet innan mig och stulit tuberna med färg… Rätt störigt..
Och 169 kr helt bortkastade.

Och detta är inte första gången sånt här händer mig, det var flera gånger en sommar då jag köpte allergitabletter och där bara var en karta i lådan, jag blev så van vid detta att jag trodde att det skulle vara så, istället för att bara läsa på lådan om hur många det ska innehålla, det som gjorde att jag insåg detta var när jag beställde på nätet och paketet då innehåll två kartor med tabletter..

Så nu undrar jag, händer sånt här även utanför Emporia köpcentrum eller det är bara detta smutsiga ställe som folk inte förstår att man ska betala för saker?

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x