Dagens Notiser

OBS!
Jag är VERKLIGEN inte ute efter något ”tyck synd om mig” och om inte folk frågar specifikt om hur jag mår så pratar jag inte alls om det, inget konstigt med det, så är vi män.
Enda gången jag frågar mina killkompisar om hur de mår är om de nyligen sagt att de är / varit sjuka eller om vi ska åka bil ihop.

Och jag säger det igen att jag är jätte tacksam för de som har brytt sig och jag är nästan lika tacksam för de som tydligt har visat att de inte har brytt dig.

Men ibland så blir jag förvånad ändå.

Idag fick jag kontakt med en gammal tjejkompis som jag har känt i säkert 20 år, jag minns vilken bil jag hade då när jag träffade henne så det borde vara 20 år.
Jag har alltid talat gott om henne, brytt mig om henne, skaffat kunder till hennes flera olika företag genom åren osv osv.

Jag har inte pratat med henne sen i våras, så någon månad innan olyckan, så ja lite konstigt rent allmänt att jag inte har hört från henne på så lång tid, men hey, folk har sina liv.
Så vi har en del ”catch up” att snacka om.
Eller ja nu när jag skrollar igenom chatten så ser jag att det är jag som ställer frågor till henne om mående osv osv..

Vilket som, efter 2,5 timme aktivt chattande så skriver hon detta.

Och…
Jag blir rätt ställd…

Åter igen, jag är inte alls alls ute efter att någon ska tycka synd om mig eller så, men man blir ändå förvånad över hur vissa medvetet har valt att inte höra av sig när de har fått höra att en gammal vän har råkat illa ut..

Och om jag pratar med någon som inte alls är medveten om mitt senaste tid så nämner jag absolut inte det, för det tillför inget till samtalet liksom.

Och OBS åter igen, jag är absolut ingen person som pratar om mående, känslor osv osv, jag pratar bara om bilar mer eller mindre.
Men detta är ändå en person som jag har försökt stötta mycket med hennes problem med familj, make osv osv, så inte bara en bekant i mängden liksom.

Så ja.. Jag blev förvånad.. Igen..

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x