Helgens Event : Custom Street Tour 2022 #CustomStreetTour

– Bild av Mattias Larsson på Bilsport

 

** Som vanligt så tycker jag att det vore trevligt om vi kunde samma alla bilder i ett album på Facebook, så ni som vill får gärna skicka era bilder till mig, antingen via Messenger, mail, med nedladdningsbar-länk eller hur som helst.

** Mattias Larsson på Bilsport var sådan kämpe att han skrev ett reportage om dagen tills sent på natten direkt efter de hade lämnat Kooz.
Läs det reportaget på Bilsport.se här

https://www.bilsport.se/artikel/custom-street-tour-levererar

 

** Min video och mitt inlägg har dröjt ett dygn för att jag har väntar på material, men Niclas var så trött efter gårdagen att han sov 13 timmar i sträck!
Hehe det behövde han nog, och då sov han ändå lite sittandes i min högljudda bil.

Så hans material får vänta helt enkelt, det får bli en annan video eller flera klipp.
Men så fort jag får bilder och videos ifrån Silfver Media så kommer jag att uppdatera detta inlägg, likaså när jag får material ifrån er eller hittar sånt ni har laddat upp någonstans.

Tills dess så får ni roa er med min enkla video.

EDIT: Och nu har jag väntat i ett par timmar på att Youtube ska ta emot min 10Gb stora video… Jag vet inte vad som händer…
Jag har försökt flera gånger och det står bara ”Väntar…”

UPDATE: Som jag har projekterat med att få upp den videon på Youtube.
Nu ska jag ladda upp den igen för 6e gången, redigerad för 14e gången, för att Youtube gnäller så fort det hörs någon låt någonstans i bakgrunden.
Jag testade att låta Youtube själva ta bort ljudet på en 10 sekunders sekvens, 12 timmar senare och det står fortfarande ”Processing video…”

UPDATE: Efter mycket projekterande så fungerar en av mina uppladdade videos.. Där det är helt tyst, ändra inte ljudnivån, det är tyst för att där egentligen är musik i bakgrunden som inte får användas på youtube.

Men det är inte mycket, några sekunder bara.

 

** Både igår och idag så har det varit strålande sol och perfekt väder i hela Skåne och Halland, så klart..
I Lördags s¨å var nog den första dagen på flera veckor som det regnade.
Men men, det gjorde inte så värst mycket =)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @photobyrehnstroms

** För min del så blir det aldrig som jag planerar, men jag föredrar att planera, i detalj, så jag har frågat Simon flera gånger om vart starten ska vara osv osv, mest för att veta om jag ska boka hotell eller inte.
Vi har väl vetat rätt länge att starten skulle vara i Falkenberg, och jag har cirka 2 timmar till Falkenberg, 2.5 timme med lite trafik då, det är precis på gränsen att jag då skulle föredra att sova på hotell i Falkenberg och slippa gå upp allt för tidigt under rally-dagen.

Så jag blev väldigt glad när vi fick vårt första kuvert (i digital form) med information om vår startpunkt.
Vi fick veta vart vi ska samlas för att skriva in oss, vi fick veta när vi kan vara där som först och som senast, vi fick tillräckligt med information om Svedinos Bil- och Flygmuseum,

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @photobyrehnstroms

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @photobyrehnstroms

vi fick veta när vi skulle få vårt andra kuvert (fysiskt i hand) om vår andra punkt som skulle vara hemlig tills det ögonblick då vi själva öppnade kuvertet och läste lappen där i.

Vi fick även veta total körsträcka, total körtid osv.

Så med tanke på att det är ett hemligt event med hemliga punkter så fick vi väldigt bra information där en vecka innan (eller 5-6 dagar innan).

 

** Det var väldigt bra med en Gruppchatt, både innan och under rallyt, och ja även nu efteråt när vi delar bilder, videos och länkar med varandra.
Jag har tjatat LÄNGE på Simon om att han borde starta en Facebookgrupp eller en Gruppchatt för oss, såpass att jag till sist började tjata om att han skulle ge mig namnet på deltagarna så att jag kunde starta en grupp eller chatt, men nej, allt skulle vara så hemligt som möjligt så länge som möjligt.

Men NÄR vi väl fick vår gruppchatt så gjorde det en stor skillnad och gjorde att vi blev mycket mer sociala med varandra innan, under och efter.
Samt att det hjälpte oss som körde vilse, flera gånger..

** Det var bra att vi fick våra stickers/klistermärken i förväg, så att man kunde fixa med det i lite mer lugn och ro kvällen innan, så att det blev snyggt, istället för att bara klippa på dem i stress, regn och med väldigt lite omtanke om hur det ser ut.

Så att få dem innan var mycket bättre, mycket..

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

Ni vet hur dålig jag är på det där med att få det snyggt med klistermärken…

Nu kunde Sonax Syd göra det åt mig innan istället 😉

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)


** Det tog väldigt många år innan folk förstod att jag verkligen aldrig bär svart.
I nästan hela mitt liv så har jag fått samma respons när jag har sagt att jag inte bär svart, och det har varit ”Jo det gör du visst”.. Som om de skulle ha bättre koll på mig än mig själv..
Men nu är det äntligen allmänt känt, och jag uppskattar verkligen att det då trycks tröjor just för mig i en annan färg än svart, som tydligen är alla andras enda färg de bär.
Förra helgen så fick jag vita tröjor när alla andra fick svarta, och igår fick jag en nice blå tröja när alla andra fick svarta.

Så den särbehandligen (jag föredrar att kalla det för VIP treatment) uppskattas verkligen.

** Vi fick goodiebags på varje stopp med lite gott & blandat.


Det stora ifrån Bilsport tror jag är ett sittunderlag… Alla undrade vad det var, min gissning är att det är ett väldigt tunt sittunderlag…
Är det någon som har svar på den frågan?

 

** Jag har länge skrivit här i bloggen att jag är väldigt förtjust i Hillclimb och att jag verkligen skulle vilja pröva på det, detta är antagligen bara för att jag är född och uppvuxen i platta Skåne, så då är en uppförsbacke exotiskt och upphetsande för mig hehe.

Men nu har jag äntligen prövat på det och jag ÄLSKAR DET!!

** En av dagens mest hjärtfyllda och entusiastiska diskussioner med en massa gamla goda minnen handlade om Flipperspel =)

** Jag tycker att ett besök hos Kooz (och en video som jag verkligen borde göra i lugn och ro) behövdes för att folk ska uppskatta honom mer, förstå att han är en ”vanlig” människa, ingen robot, ingen Iron Man Miljonär, ingen företagare med en massa anställa som jobbar åt honom osv osv och alla andra Jandefördomar som folk konstigt nog fortfarande har om Lukas Koos..

Det finns nog inte en enda bild eller video uppladdat någonstans på internet där det INTE står att han inte bygger riktiga bilar och att han borde lära sig att bygga bilar på riktigt…

Vad är att bygga bilar på riktigt? Att svarva fram en hel aluminiumkaross med ett Engelskt hjul? Vem har ens gjort det sedan 70-talet?

Alla ni som skriver denna korkade kommentar överallt, vad är det ni menar?
Ja det är vissa som skriver att han bara jobbar med plast… men…. tror ni att en Nissan GTR är byggd av Plast av Nissan.. Och att han har skurit av skärmarna med en varm smörkniv och sen limmat på kolfiber (ja vissa tror på fullaste allvar att han limmar på en kolfiber-breddning….)

Så ja, detta behövdes, nu säger jag inte att de som var hos Kooz igår var smyghaters eller så, men det är nog en hel del som inte har koll på hur han har det, hur han jobbar, att han har sina gamla bilar kvar osv.

Niclas /Silfver Media t.e.x, han har varit på Elmia 4 gånger men aldrig kollat på Kooz bilar ordentligt förrän i år.

 

** Nu har Kooz sagt i två videos att jag inte klagar längre, det där är bara ett internt skämt, ni får absolut inte tro att jag har slutat klaga, så är det verkligen verkligen inte =)
Jag klagade en massa på en massa off-camera, så oroa er inte =)
Jag klagade inte på eventet, men på allt annat, hela tiden, som alltid =)

 

** När jag äntligen kör förbi en Gulf bensinmack (ja jag vill tanka på en Gulf mack någon gång bara för att ha gjort det) så kör jag med Etanol och de har inte Etanol…. Det förvånade mig..
Speciellt när jag har cirka 4 liter kvar i tanken på en bil som dricker dubbelt upp än vad den gör vanligtvis med 98 Oktan i tanken..

** Jag är glad över att jag körde med min #RocketBunny86.
Där är många positiva saker med den bilen allmänt, och där är flera punkter där den är relativt bättre än mina andra bilar i vissa användningsområden, t.e.x att NanKang R-Däcken är absolut bättre än R888R i regn.
Ja den är mörbultande högljudd på motorvägen… Men den var helt perfekt igår på de blöta bergsvägarna!
Där hade de andra bilarna bara varit för mycket.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @photobyrehnstroms

 

** Efter en lång dag för oss alla, efter en nervös kväll där Lukas Kooz underhöll alla gäster på flera olika sätt, efter (nästan) alla hade åkt hem och han bara ville sova, så hjälpte han mig ändå att sätta en banner på bilen, mer noggrann än någon annan någonsin som har satt på ett klistermärke på något..
Medans 6 andra stor och tittade på 😉

Det uppskattades mycket =)

 

** Bilder från Silfver Media kommer i natt, videos kommer under veckan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Street Tour (@custom_street_tour)


Vill ni ladda ner bilderna i full storlek och kvalite´ så finns de här

https://drive.google.com/file/d/1AeuaDYwfzMHpc3EFFFUUhgpO_CXxH1Tx/view?usp=sharing

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Street Tour (@custom_street_tour)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Street Tour (@custom_street_tour)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Street Tour (@custom_street_tour)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Street Tour (@custom_street_tour)

Äntligen så har Niclas släppt som video från denna trevliga dag.

** Så snyggt det blir när man filmar med en riktig kamera.

** Jag tog nog inga bilder under dagen, men där ser ni vilka trevliga bil-museum vi har här i Sverige, och vilka garage vissa lyckliga har!

** Kort video men ändå en mycket bra summering av dagen.

** Jag minns faktiskt inte att vädret var SÅ dåligt, det betyder bara att vi hade en bra dag oavsett väder.

** Nästa gång får det bli en timmes video =)
Men då måste han använda sin gimball, som han har!

Instagram: www.instagram.com/silfver.media/
Facebook: www.facebook.com/SilfverMedia

** Nu ser vi fram emot Custom Street Tour Outdoor Show som kommer att vara vid Autoseum den 23 Juli

https://www.facebook.com/events/533692824952908

Vi ses där väl?

(Visited 139 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Helgens Event : Custom Street Tour 2022 #CustomStreetTour […]

[…] Helgens Event : Custom Street Tour 2022 #CustomStreetTour […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x