Kvällens Film : THE NORTHMAN

 

** Nope, inte alls min sorts film, men visst, kanske kanske om man nu är jätteförtjust i Vikingar och den där Vikingserien så kanske man vill se denna film, men oavsett vad och oavsett intresse så var det en tråkig film, väldigt tråkig, det är en av få biofilmer där jag seriöst har tänkt lämna biografen efter en timme.

** Detta är åter igen ett perfekt bevis på att IMDB inte alls är trovärdigt längre, tack vare flera 1/10 så har denna filmen 7,8/10, där är alltså så många som har gett filmen 10/10, helt ofattbart.

** Detta var första gången som jag var på den nya biografen Nordisk Film på Mobilia i Malmö, det var en trevlig salong, lite mysigt ställe, men stolarna som man kan ligga i var inte alls sköna i längden.

** Pga pandemin så är detta bara den andra filmen som jag ser på bio sedan 2019, och som vanligt så känner jag att jag hellre ser på film hemma.

** Ljudnivån var alldeles för hög, min Apple Watch mätte upp till 94 dB flera gånger och en peak på 95 dB, det är alldeles för högt för min smak.

** Förutom den serien där hon blev känd ifrån så har jag alltid tyckt att Nicole Kidman är helt värdelös och jag kan inte alls förstå varför folk överskattar henne så mycket.