BECOMING GUMBALLERS! Grid Tour and Team Registration | Gumball 3000 2022

** The Guifting Suite” var bland det mest speciella att vara med om, där var det uppdukat med massor av bord med freebies och snygga tjejer som delade ut allt..
Och vad vi insåg sen (Jag och Victor) var att man fick ju plocka på sig allt man ville i slutet, efter alla hade fått vad de skulle/ville, så vi plockade på oss en massa enbart för att ge bort till andra.

** Well, allt börjar innan detta, allt börjar ju när man ställer bilen, checkar in på hotellet, då börjar allt det roliga, bara att se folk springa runt för att sätta klistermärke på bilarna, bara det är speciellt att vara med om.

OBS! Det är Gumball personal som gör detta, inte förarna själva, ja de har sina egna klistermärken, loggor, folieringar osv osv redan, men de klistermärken som man får av Gumball sätts på dagen innan av Gumball personal.

Visst, en del kanske skickas innan till vissa, men de har ett helt gäng med personal enbart för att sätta på klistermärken.

Jag fick hem ett klistermärke med årets färger då jag fick jackorna, ett klistermärke som jag skulle sätta på lackskadan på min bagagelucka på #350ZRS, men jag har inte kommit så långt.

Nice Miami färger, som de faktiskt har använt innan.

** Synd att jag inte filmade då jag körde.. Men det blev ett par bra inlägg av det iallafall.

https://www.sirpierre.se/?s=InsideGumball3000

 

The COMPLETE START of the 2022 Gumball 3000 Supercar Rally in Toronto!

CHAOS BEGINS! My First Day on the Gumball 3000 2022

 

** Jag saknar den känslan, även om jag var den enda bil-intresserade där.

** Bästa känslan var nog ändå kvällen innan starten i Köpenhamn.