Dagens Babe : Rosario Dawson

Rosario Dawson är en skådespelerska som jag ärligt kan säga att jag följt hennes karriär från allra första början.

Jag minns fortfarande första gången jag såg henne i en minst sagt lite speciell film som heter Kids.
En film man sett många många gånger under tonåren.

Jag minns att jag blev jättenyfiken på denna vackra tjej,Vars roll jag inte alls tyckte om, Och ändå tyckte var med alldeles för lite i filmen.

Som sagt så såg man denna filmen många gånger under tonåren, Av flera skäl.
Men jag kan nog säga att jag hade en liten crush på denna tjej.

Detta var 95, Innan man använde internet så mycket, Och förmodligen så fanns inte ens IMDB då.

Filmen som är lite dokumentärsaktig, Eller det var iallafall det man fick för sej att det inte var några skådespelare i filmen utan det var riktiga kids som bara spelade sej själva, Eftersom dom flesta använde sina riktiga namn i filmen så lät det ju mycket möjligt att så var fallet.

Så jag trodde att hennes ”roll” ev var äkta, Vilket jag inte gillade, Eftersom den enda framtid man såg hos dessa tonåringar var framtida Aidspundare.

Men sen flera år senare så såg jag henne i Filmen ” He Got Game”.. Men jag minns inte om jag uppfattade att det var samma tjej som jag hade sett i filmen Kids eller inte, He Got Game var mycket känsligt för mej av andra skäl så jag tänkte nog inte så mycket på rollerna… Saknade mitt basketspelande som fan då på den tiden…

Så det Ronde vu ögonblick jag hade med Rosario var först 7 år senare när jag satt i biomörkret och såg Men in Black II, Om jag minns rätt så var det inte förrän i slutscenen där man ser Rosario sitta i ett rymdskepp, Och när hon börjar gråta så börjar det regna..

Det var nog först då som jag insåg att den tonårstjej som jag såg så många gånger i filmen Kids hade nu vuxit upp till denna nu många gånger vackrare kvinna, Som faktiskt var en riktig skådespelerska…

Jag minns hur jag försökte förklara för (vem jag nu var med) om vem denna tjejen var och vart jag såg henne för första gången.

Och i det ögonblicket så jag ganska säker på att hon var en av världens vackraste kvinnor..

Sen tror jag att det dröjde fram tills filmen Alexander innan vi såg henne igen. Jag såg aldrig filmen. Har fortfarande inte sett hela filmen.

Brydde mej inte alls om filmen när den kom, Förräns jag fick veta att hon var med i den.. Men att hon t.o.m var naken i filmen.. Det gillade jag ju inte riktigt…

Men med dubbelmoralen i knoppen så har man ju sett dessa bilder från filmen på henne och hennes fina bröst… Många gånger om..

Och där efter så har hon blivit riktigt känd…

Men jag ville ändå veta vem hon var som person, Hennes riktiga sida..

Vi såg henne spela en lite.. Grabbig(?) roll i Tarantino´s filme(er) Grindhouse/Death Proof.

Den rollen gillade jag inte i heller…

Ska jag vara ärlig så den enda roll jag gillar som hon har tolkat är den i Clerks 2.. Där hon spelar en helt vanlig tjej.. Och ser ut som en helt vanlig tjej.Med naturlig skönhet… Även om hon har en massa makeup på sej som alla andra skådisar.

Den filmen har man också sett många gånger…

Och nu natten till idag när jag såg henne på Conan så tycker jag att hon nu är vackrare än någonsin… Och ikväll såg jag henne på Jimmy Fallon´s show.. Och vill tycka att jag har sett lite av hennes riktiga sida.. Och tycker att hon är helt underbar.. Lite Ghetto.. Lite down to earth.. Skojig.. I like.. Alot..

Och det känsn bra.. Även om jag inte känner henne eller någonsin kommer att träffa henne =)

Men jag är ju sån dålig människokännare när det kommer till vackra tjejer… Dom kan tyvärr lura i mej vad som, och jag tror alltid det bästa oavsett vad för skit dom hittar på..

Men det är ett annat inlägg det.

Vilket som så känns det bra att hon inte var sej själv i filmen Kids.. Och att det har gått bra för henne..

Jag tror och hoppas att vi kommer få se mycket mer av Rosario i framtiden.

Visst, När man nu kollar på gamla bilder så kanske hon inte var så söt egentligen… Men där var nått speciellt om henne ändå.. Och nu är hon ju verkligen vacker på riktigt.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1

(Visited 125 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

OMG WHAT A SEXY BITCH !!!!!

Anonymous

Du har väl inte missat henne i RENT?!
Aldrig varit sexigare än då… 🙂

Dagens Babe : Rosario Dawson

Rosario Dawson är en skådespelerska som jag ärligt kan säga att jag följt hennes karriär från allra första början.

Jag minns fortfarande första gången jag såg henne i en minst sagt lite speciell film som heter Kids.
En film man sett många många gånger under tonåren.

Jag minns att jag blev jättenyfiken på denna vackra tjej,Vars roll jag inte alls tyckte om, Och ändå tyckte var med alldeles för lite i filmen.

Som sagt så såg man denna filmen många gånger under tonåren, Av flera skäl.
Men jag kan nog säga att jag hade en liten crush på denna tjej.

Detta var 95, Innan man använde internet så mycket, Och förmodligen så fanns inte ens IMDB då.

Filmen som är lite dokumentärsaktig, Eller det var iallafall det man fick för sej att det inte var några skådespelare i filmen utan det var riktiga kids som bara spelade sej själva, Eftersom dom flesta använde sina riktiga namn i filmen så lät det ju mycket möjligt att så var fallet.

Så jag trodde att hennes ”roll” ev var äkta, Vilket jag inte gillade, Eftersom den enda framtid man såg hos dessa tonåringar var framtida Aidspundare.

Men sen flera år senare så såg jag henne i Filmen ” He Got Game”.. Men jag minns inte om jag uppfattade att det var samma tjej som jag hade sett i filmen Kids eller inte, He Got Game var mycket känsligt för mej av andra skäl så jag tänkte nog inte så mycket på rollerna… Saknade mitt basketspelande som fan då på den tiden…

Så det Ronde vu ögonblick jag hade med Rosario var först 7 år senare när jag satt i biomörkret och såg Men in Black II, Om jag minns rätt så var det inte förrän i slutscenen där man ser Rosario sitta i ett rymdskepp, Och när hon börjar gråta så börjar det regna..

Det var nog först då som jag insåg att den tonårstjej som jag såg så många gånger i filmen Kids hade nu vuxit upp till denna nu många gånger vackrare kvinna, Som faktiskt var en riktig skådespelerska…

Jag minns hur jag försökte förklara för (vem jag nu var med) om vem denna tjejen var och vart jag såg henne för första gången.

Och i det ögonblicket så jag ganska säker på att hon var en av världens vackraste kvinnor..

Sen tror jag att det dröjde fram tills filmen Alexander innan vi såg henne igen. Jag såg aldrig filmen. Har fortfarande inte sett hela filmen.

Brydde mej inte alls om filmen när den kom, Förräns jag fick veta att hon var med i den.. Men att hon t.o.m var naken i filmen.. Det gillade jag ju inte riktigt…

Men med dubbelmoralen i knoppen så har man ju sett dessa bilder från filmen på henne och hennes fina bröst… Många gånger om..

Och där efter så har hon blivit riktigt känd…

Men jag ville ändå veta vem hon var som person, Hennes riktiga sida..

Vi såg henne spela en lite.. Grabbin(?) roll i Tarantino´s filme(er) Grindhouse/Death Proof.

Den rollen gillade jag inte i heller…

Ska jag vara ärlig så den enda roll jag gillar som hon har tolkat är den i Clerks 2.. Där hon spelar en helt vanlig tjej.. Och ser ut som en helt vanlig tjej.Med naturlig skönhet… Även om hon har en massa makeup på sej som alla andra skådisar.

Den filmen har man också sett många gånger…

Och nu natten till idag när jag såg henne på Conan så tycker jag att hon nu är vackrare än någonsin… Och ikväll såg jag henne på Jimmy Fallon´s show.. Och vill tycka att jag har sett lite av hennes riktiga sida.. Och tycker att hon är helt underbar.. Lite Ghetto.. Lite down to earth.. Skojig.. I like.. Alot..

Och det känsn bra.. Även om jag inte känner henne eller någonsin kommer att träffa henne =)

Men jag är ju sån dålig människokännare när det kommer till vackra tjejer… Dom kan tyvärr lura i mej vad som, och jag tror alltid det bästa oavsett vad för skit dom hittar på..

Men det är ett annat inlägg det.

Vilket som så känns det bra att hon inte var sej själv i filmen Kids.. Och att det har gått bra för henne..

Jag tror och hoppas att vi kommer få se mycket mer av Rosario i framtiden.

Visst, När man nu kollar på gamla bilder så kanske hon inte var så söt egentligen… Men där var nått speciellt om henne ändå.. Och nu är hon ju verkligen vacker på riktigt.

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x